Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor squirtingelek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor squirtingelek?

Figyelt kérdés

Nőktől szeretném kérdezni elsősorban, hogy honnan tudjátok, hogy nem csak szimplán bepisiltek squirting helyett?

Többször előfordult már 2.-3. egymást követő orgazmusoknál, hogy olyan érzés tört rám mintha bepisilnék. Azt olvastam, hogy a squirting is hasonló érzés, ezért kérdezem.

2023. júl. 7. 14:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
#5 ez hülyeség, az nem a hüvelyedből jött, a squirt az pisi.. mi más lenne?! Na és honnan jön??
2023. júl. 7. 14:35
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
11es hagyjad. Szegény azt se tudja mit kamuzzon.
2023. júl. 7. 14:38
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
A hüvelyemből ömlik. Nem kell elhinni, nekem aztán mindegy, ki miben hisz.
2023. júl. 7. 14:38
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

13

Józsikám neked farkad van nem hüvelyed.

2023. júl. 7. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
92%

Akinek esetleg kétségei vannak, hogy az bizony igazából bepisilés,íme:

[link]

2023. júl. 7. 15:10
 16/18 anonim ***** válasza:
34%
A hüvelyi orgazmus is bepisilős érzéssel indul azoknál, akik még csak ízlelgetik. Ebbe kellene belelazulni, hogy jöhessen az orgazmus. És nem, nem feltétlenül lesz belőle spriccelés, van, aki anatómiailag képtelen rá. Nekem volt már többszörös orgazmusom direkt G-pont ingerléssel, de sose spricceltem még, nem is hiányzik különösebben, így is brutális.
2023. júl. 7. 15:18
 17/18 A kérdező kommentje:

nőként írtam a kérdést...

de sajnos sok felesleges válasz érkezett.

2023. júl. 8. 23:42
 18/18 A kérdező kommentje:
és mindenképpen "spriccelnie" kell? nekem szerintem csak kifolyik ilyenkor, nem érzem úgy mintha spriccelne.
2023. júl. 8. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!