Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés bilincset viselni? 23/L

Előszőr izgalmas, majd kicsit kellemetlen, utána már zsibbad a kéz-láb tőle ha pl hason hátra bilincselve fekszel. Nálunk sűrűn előkerülnek mivel jó kis szexi játék tud lenni, csak arra vigyázz, hogy nyomot tud hagyni, és ha ezt másnap észre veszi rajtad valaki, kellemetlen tud lenni ha rájön mi okozta:)
Volt benne részem

Egy jó szexért megéri egy kis kényelmetlenség.
Azért pár óra elteltével vállban és hátban kényelmetlen tud lenni.
Ha szorosra van kattintva, az nagyon tud fájni.
Szexhez láncost, vagy egykarikást ajánlanék, a zsanéros, vagy a merev nagyon korlátoz.

Bőven megéri az a kis kényelmetlenség, amit a bilincs okoz szex közben....szerintem. Először én is féltem a bilincstől, aztán rádöbbentem, hogy iszonyatosan jó érzés, ha bilincsben "erőszakol meg" a pasim.
Azóta a kedvenc szexuális segédeszközöm.

Szia! Amikor kipróbáltam azt, hogy tényleg *több órát* volt rajtam, az a végén már tényleg kényelmetlen lett úgy, ahogy már többen mások is írták. Ez az egy dolog az, ami miatt nem is a bilincs a kedvencem, hanem ha máshogy van megkötve a kezem. Azt a részt viszont imádom, hogy hátra vannak kötve a kezeim. Pusztán az, hogy sehova se tudok nyúlni és mögöttem maradnak a kezeim (és ha történik „valami” a testemmel szemből, akkor se tudok mit tenni), roppant izgalmas számomra, és persze az is, hogy a kötést magát is érezzem a csuklóimon. Egyszóval imádok hátrakötött kezű lenni XD
29/F
@3 Ezt is átérzem, hogy „korlátozva vagy, igen jelentősen” + „s még a vágyaid szerint sem tudsz tenni semmit.” :)
Neked ui.: én küldtem Neked pillanatokkal ezelőtt üzit is :)
@4 Hát a Te kontextusodban ez is teljesen érthető, hogy az a fura ha szabad vagy, és hogy a korlátozásnak is a minél fokozottabb formáját szereted :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!