Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés bilincset viselni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés bilincset viselni? 23/L

Figyelt kérdés
Sokáig, hátrabilincselt kézzel.

2023. júl. 7. 08:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%
Megszopathatlak így?
2023. júl. 7. 15:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ hogy milyen bilincsben vagy (zsaneros, merev, láncos) meg hogy mennyire szorosan van felrakva.
2023. júl. 7. 16:01
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

Előszőr izgalmas, majd kicsit kellemetlen, utána már zsibbad a kéz-láb tőle ha pl hason hátra bilincselve fekszel. Nálunk sűrűn előkerülnek mivel jó kis szexi játék tud lenni, csak arra vigyázz, hogy nyomot tud hagyni, és ha ezt másnap észre veszi rajtad valaki, kellemetlen tud lenni ha rájön mi okozta:)

Volt benne részem

2023. júl. 7. 19:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó szexért megéri egy kis kényelmetlenség.

Azért pár óra elteltével vállban és hátban kényelmetlen tud lenni.

Ha szorosra van kattintva, az nagyon tud fájni.

Szexhez láncost, vagy egykarikást ajánlanék, a zsanéros, vagy a merev nagyon korlátoz.

2023. júl. 8. 07:43
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Bőven megéri az a kis kényelmetlenség, amit a bilincs okoz szex közben....szerintem. Először én is féltem a bilincstől, aztán rádöbbentem, hogy iszonyatosan jó érzés, ha bilincsben "erőszakol meg" a pasim.

Azóta a kedvenc szexuális segédeszközöm.

2023. júl. 8. 17:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Amikor kipróbáltam azt, hogy tényleg *több órát* volt rajtam, az a végén már tényleg kényelmetlen lett úgy, ahogy már többen mások is írták. Ez az egy dolog az, ami miatt nem is a bilincs a kedvencem, hanem ha máshogy van megkötve a kezem. Azt a részt viszont imádom, hogy hátra vannak kötve a kezeim. Pusztán az, hogy sehova se tudok nyúlni és mögöttem maradnak a kezeim (és ha történik „valami” a testemmel szemből, akkor se tudok mit tenni), roppant izgalmas számomra, és persze az is, hogy a kötést magát is érezzem a csuklóimon. Egyszóval imádok hátrakötött kezű lenni XD

29/F

@3 Ezt is átérzem, hogy „korlátozva vagy, igen jelentősen” + „s még a vágyaid szerint sem tudsz tenni semmit.” :)

Neked ui.: én küldtem Neked pillanatokkal ezelőtt üzit is :)

@4 Hát a Te kontextusodban ez is teljesen érthető, hogy az a fura ha szabad vagy, és hogy a korlátozásnak is a minél fokozottabb formáját szereted :)

2023. júl. 8. 18:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A bilincs ha *sokáig* van hátul, egy idő után már olyan érzés lesz, hogy vágni fog a csuklóba. Egy idő után ellazulnának a karjaid, maguktól (akaratodtól függetlenül) úgy szeretnének pozicionálódni, hogy lógjanak a tested mellett, és ha már tényleg nagyon szeretnék a karjaid e helyzetet felvenni (ha még hátrabilincselve is alszol, akkor ez mindenképpen megtörténik, alva csak még ellazultabb szeretne lenni a tested mint egyébként), akkor szó szerint a bilincs fogja már csak a kezeid a hátad mögött tartani, a kezeid húzni fogják egymást és a bilincset (meg a bilincs visszahúzza a kezeid), na ekkor szépen meglesz a „vágja a csuklód” dolog akkor is, ha addig egyáltalán nem lett volna. Hát ennyit kimondottan a bilincsről (ma 18:12-es vagyok és most már írtam kimondottan a bilincsről is), éppen ezért nem a bilincset szeretem, hanem inkább a kötést, önmagában azt viszont imádom ha hátrakötött kezű vagyok, hogy ne tudjam használni a kezeim :)
2023. júl. 8. 18:58
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A tépőzáras nem vág bele a csontjaidba,viszont a korlátozás funkciót tökéletesen ellátja.Tény , hogy a fém sokkal szexibb,de fájdalmas tud lenni.
2023. júl. 15. 13:24
 19/20 anonim ***** válasza:
82%
#18(+Kérdező) Vagy olyan fém „bilincset” is lehet használni (vágás elkerülésére), ami nem is sima bilincs, nem vékony, hanem széles (mintha valahol mandzsetta nevet kapott volna a típus), ez talán tuti nem vághat, ennek talán annyi a hátránya, hogy ha mondjuk barátnőiddel egymással próbálnátok, az olyanból nem jó ugyanaz a darab mindenkire, ugyanannak a darabnak egy mérete van.
2023. júl. 15. 16:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Normál fémbilincshez lehet csuklóvédő alátétet használni, amitől kevésbé vág a bilincs, akkor sem, ha sokszor fel-le teszik vagy hosszantartó bilincsviselés alatt.

[link]

[link]

2023. júl. 15. 23:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!