Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A netes dolgoknak valóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A netes dolgoknak valóban nincs semmi értelme?

Figyelt kérdés
Szexchateltem és kaptam nudeot is olyanoktól akikről meggyőződtem hogy valódiak. De pár héten belül lekoptak, személyes találkozóra egyik sem volt hajlandó, pedig odamentem volna. Az egész csak csicsergés? 23/f
2023. júl. 6. 04:21
 1/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
79%
A szexchat erről szól. Amit te akarsz az egy másik platform.
2023. júl. 6. 06:15
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy meg el ne hidd, láttam már olyan kidolgozott kamukat még rendes facebook is volt neki.
2023. júl. 6. 06:51
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
egy homi kicsalta a lábképeket tőled :DDDD
2023. júl. 6. 06:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is szexchateltem nőként de igazából mindig hosszas ismerkedés után és úgy, hogy elhitették velem lesz ebből több is. Soha többet nem teszek ilyet sajnos ezek csak komolytalan dolgok és ennél több tapasztalataim szerint nem alakul ki.
2023. júl. 6. 09:36
 5/8 anonim ***** válasza:

A kép amit kaptál valódi, már csak az a kérdés hogy ugyanaz látható-e rajta mint akivel beszéltél...

Van egyébként amikor igen, de sokszor pont ugyanannyira paráznak a személyes talitól mint a chathuszárok többsége. S jól látod dönteni kell: chatizé vagy személyes tali. S ennek megfelelően irányítani a társalgást.

2023. júl. 6. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Nincs. Személyes ismerkedésnél derül ki minden. Hiába írogatsz valakivel hónapokat, hogyha meglátod és semmi kémia nincs köztetek.
2023. júl. 6. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Az biztos hogy rengeteg a kamu, de az is lehet hogy mind az.

Én is regisztráltam egy szex oldalra és már több mint 10000 (tízezer) nő írt.

Mind engem akar , azonnal és bármire képes lenne, már most azonnal mehetek.

Egy párnak írtam de majd, így meg úgy még most csak beszélgessünk, ismerkedjünk.

Egy se adott telefon számot , se közösségi oldalt se.

Nincs nekik azt mondták akit megkérdeztem.

Én megadtam a telefon számomat, emailt de egy se hívott vagy nem csörgetett meg.

Biztos vagyok hogy mind kamu és az adminok írkálnak.

2023. júl. 6. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 ha pénzlehúzó oldalra mész ott bizony ez történik. Normál oldalon (ahol valódi emberek vannak) szökőévente fog egy nő rádírni. El vannak foglalva a nők azzal, hogy a rájuk ömlő levéldömpingből próbálják kiszűrni a normális, valós pasikat akik nem kamusok, s megütik a minimum szintet fejben.
2023. júl. 6. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!