Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadott/fetisizált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadott/fetisizált/izgató/taszító a borostás, trimmelt női nemi szőrzet?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, sosem szerettem a teljesen csupasz fazont, de nyilván a külső nyomás, meg mi a divat és stb miatt mindig csupasz voltam ha szexre került a sor.

Viszont mindig is jobban tetszett a szépen trimmelt intim terület, egyszerűn ez izgat, mellesleg kényelmesebb is. S most elhatároztam, hogy ‘engedek’ és csak trimmelni fogom. Attól nem félek, hogy a másik félnek nem fog tetszeni, inkább az érdekel, hogy itt kb milyen az arány, mennyien láttak ilyet, mennyire tetszett stb…

Ugyanitt jó trimmelő ajánlásokat is fogadok

2023. júl. 5. 21:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%

Én a fenekemnél leszedem, meg a bikini vonalon, a többit kiigazítom. Nekem testidegen a csupasz és nem kényelmes egyáltalán, viszket, irritált, bepálik.

Páromnak tetszik így is.

Ami nekem furcsa hogy ha egy férfi kedveli a szőröset, az el van hordva minden rosznak, perverznek, fétisesnek.

2023. júl. 6. 08:12
 12/12 anonim ***** válasza:
68%

HA meg van igazítva az lehet szép és gusztusos is, de a borostás amikor szúr az kitud hajtani a világból.

Őserdő se legyen .

2023. júl. 6. 18:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!