Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadott/fetisizált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadott/fetisizált/izgató/taszító a borostás, trimmelt női nemi szőrzet?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, sosem szerettem a teljesen csupasz fazont, de nyilván a külső nyomás, meg mi a divat és stb miatt mindig csupasz voltam ha szexre került a sor.

Viszont mindig is jobban tetszett a szépen trimmelt intim terület, egyszerűn ez izgat, mellesleg kényelmesebb is. S most elhatároztam, hogy ‘engedek’ és csak trimmelni fogom. Attól nem félek, hogy a másik félnek nem fog tetszeni, inkább az érdekel, hogy itt kb milyen az arány, mennyien láttak ilyet, mennyire tetszett stb…

Ugyanitt jó trimmelő ajánlásokat is fogadok

2023. júl. 5. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen szőrösen tetszik a legjobban, de rövidre vágva is szép. :)
2023. júl. 5. 21:52
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

Én vagyok olyan tudatlan, hogy nem tudom mit jelent ez esetben a trimmelés..

De egyébként az a fontos, hogy te jól érezd magad úgy. Számomra egyébként teljesen elfogadott, ha nem teljesen borotvált és van az úgy, hogy még tetszene is.

2023. júl. 5. 22:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Nálam a trimmelés az, hogy nem full szőr, hanem méretre van igazítva
2023. júl. 5. 22:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a teljesen szőrös nem tetszik, a csupasz és a borostás finom.
2023. júl. 5. 22:09
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Trimmeléshez használj philips omebladet

Nagyon jól viszi a szőrt

2023. júl. 5. 22:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek a csupasz, másnak a kicsit, megint másnak a nagyon szőrös tetszik. Válassz!

Mai csajoknál a csupasz az alapértelmezett, de nem gondolnám, hogy sírógörcsöt kap bárki közülük, amikor szépen megkéri őket a barátjuk, hogy hagyjon meg valamennyit.

Szakállnyíróval tudod a legkönnyebben formázni.

2023. júl. 5. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

Egy ideje már visszajött a szőrösség, szóval simán találhatsz olyan pasit, akit ez nem zavar.

Nekem részben be is jön. Tetszik, ha néha ilyen, néha olyan.

2023. júl. 5. 23:05
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
Sokkal izgatóbb a szőrös mint a csupasz. A bafátnőm sajnos gyantázza, pedig tudja hogy szőrősen szeretem jobban.
2023. júl. 5. 23:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a legfontosabb hogy Te jol erezd magad a borodben :)

En mint 34 eves ferfi viszont az inkább csupasz, vagy szépen fazonra igazítottat kedvelem. Próbáltuk parommal hosszabban is, nekem az valahogy nem jött át. Talán pont annak az idoszaknak a gyermeke vagyok amikor a borotvaltsag hoditott :)

2023. júl. 6. 05:28
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
Volt barátnőm így hordta,neki is így tetszett jobban.Erős,dús szőrzete volt,hosszúra megnőtt,nem szedte le,csak nyírt belőle,Nekem nagyon bejött.
2023. júl. 6. 05:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!