Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott/fetisizált/izgató/taszító a borostás, trimmelt női nemi szőrzet?
24 éves nő vagyok, sosem szerettem a teljesen csupasz fazont, de nyilván a külső nyomás, meg mi a divat és stb miatt mindig csupasz voltam ha szexre került a sor.
Viszont mindig is jobban tetszett a szépen trimmelt intim terület, egyszerűn ez izgat, mellesleg kényelmesebb is. S most elhatároztam, hogy ‘engedek’ és csak trimmelni fogom. Attól nem félek, hogy a másik félnek nem fog tetszeni, inkább az érdekel, hogy itt kb milyen az arány, mennyien láttak ilyet, mennyire tetszett stb…
Ugyanitt jó trimmelő ajánlásokat is fogadok

Én vagyok olyan tudatlan, hogy nem tudom mit jelent ez esetben a trimmelés..
De egyébként az a fontos, hogy te jól érezd magad úgy. Számomra egyébként teljesen elfogadott, ha nem teljesen borotvált és van az úgy, hogy még tetszene is.

Trimmeléshez használj philips omebladet
Nagyon jól viszi a szőrt

Van akinek a csupasz, másnak a kicsit, megint másnak a nagyon szőrös tetszik. Válassz!
Mai csajoknál a csupasz az alapértelmezett, de nem gondolnám, hogy sírógörcsöt kap bárki közülük, amikor szépen megkéri őket a barátjuk, hogy hagyjon meg valamennyit.
Szakállnyíróval tudod a legkönnyebben formázni.

Egy ideje már visszajött a szőrösség, szóval simán találhatsz olyan pasit, akit ez nem zavar.
Nekem részben be is jön. Tetszik, ha néha ilyen, néha olyan.

Szerintem is a legfontosabb hogy Te jol erezd magad a borodben :)
En mint 34 eves ferfi viszont az inkább csupasz, vagy szépen fazonra igazítottat kedvelem. Próbáltuk parommal hosszabban is, nekem az valahogy nem jött át. Talán pont annak az idoszaknak a gyermeke vagyok amikor a borotvaltsag hoditott :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!