Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon vékony nők valóban nem túl jók az ágyban?
Figyelt kérdés
Azok akik éheztetik magukat, kórosan diétáznak, alig esznek stb. Nem azokra gondolok akik genetikailag azok. Elvileg valamelyik még összetörni is képes a férfi alatt. Én szeretem a vékony nőket, de inkább a sportos alkatot mint mondjuk ő. https://www.youtube.com/shorts/oL_Vv9npsmo Ő inkább izmos mintsem csont és bőr.2023. júl. 5. 19:09
11/12 anonim 

válasza:

180 cm vagyok és 50 kg. A férfiak értékeli, hogy "dobálhatnak" kedvükre. Nem sokból tart nekik cipelni, felemelni, stb.
12/12 anonim 

válasza:

Az én tapasztalatom, hogy azok a nők nem jók az ágyban akik hangoztatják, hogy ők jók vagy azok akik egy erotikusabb vagy mondjuk huncutabb célzást vagy mondatot sem mondanak az ismerkedésetek napjai alatt egyszer sem. Az borítékolhatóan "fadarab" effektus.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!