Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon vékony nők valóban nem túl jók az ágyban?
Figyelt kérdés
Azok akik éheztetik magukat, kórosan diétáznak, alig esznek stb. Nem azokra gondolok akik genetikailag azok. Elvileg valamelyik még összetörni is képes a férfi alatt. Én szeretem a vékony nőket, de inkább a sportos alkatot mint mondjuk ő. https://www.youtube.com/shorts/oL_Vv9npsmo Ő inkább izmos mintsem csont és bőr.2023. júl. 5. 19:09
1/12 anonim 

válasza:

Hát én itt a kaját jobban megkívántam mint a nőt. 😅
2/12 anonim 

válasza:

Hát nyílván, ha annyira vékony, hogy már erőtlen is, akkor sok mindent nem fog tudni csinálni huzamosabb ideig az ágyban, amihez kell valami erő, mondjuk ha ő van felül. Ugyanez igaz a nagyobb lányokra is, sőt az még kellemetlen is, ha rajtad van.
3/12 anonim 

válasza:

Vékony deszkába nehéz szöget verni....
4/12 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon jok. Bolondulok értük.
5/12 anonim 

válasza:

A testképzavaros alacsony önértékelésű nők vacakok az ágyban. Nem testalkat kérdése.
6/12 anonim 

válasza:

Hát, így belegondolva, a vékony barátnőim ritkábban kívánták a szexet és kevesebbet is nyújtottak az ágyban.
7/12 anonim 

válasza:

Vékony az nem baj,csak jó segge legyen meg persze kerek
8/12 anonim 

válasza:

Igen és más a vaginájuk viszkozitása.
9/12 anonim 

válasza:

Sajnos nem tudom, pedig ők a gyengéim.
10/12 anonim 

válasza:

Lehet velük is jó, de nekem olyan nőre áll fel rendesen, akin van mit fogni, van jó nagy melle, feneke, és nem törik ketté, ha misszionáriusban felül vagyok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!