Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy kezdődő szexkapcsolato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kezdődő szexkapcsolatom, gáz lenne, ha én kérdezném meg nőként, hogy mikor ér rá?

Figyelt kérdés

Mindketten szinglik vagyunk, csak szexelünk. Eddig mindkétszer ő hívott magához, és utoljára már egy hete voltam nála, de most arra gondoltam, hogy megkérdezném mikor ér rá.

Nem lenne "megalázó"?

Olyan válaszokat nem szeretnék, hogy "már az is megalázó, hogy csak szexeltek", mert ilyenekre nem vagyok kíváncsi.

2023. júl. 5. 10:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lenne megalázó, 2 felnőtt ember vagytok, néha elfoglaltak. Kérdezz rá nyugodtan, talán még jól is esik neki, hogy nem csak Ő erőlteti.
2023. júl. 5. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem. Miért lenne az?
2023. júl. 5. 10:44
 3/13 Popcorn ***** válasza:
100%
Miért lenne megalázó. Az élvezetért "tartjátok" a másikat, így ebben a kapcsolatban semmi mással nem kell foglalkozni, csak azzal, mi esik jól neked.
2023. júl. 5. 10:45
 4/13 anonim ***** válasza:

kérdezd, nekem tetszene is ;)

45/F

2023. júl. 5. 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne, elvégre a nőknek is vannak vágyai, érzései. Nem szégyen az, ha találkozni és szexelni szeretnél vele. Természetes..
2023. júl. 5. 10:47
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
Más programmal kapcsolatban érdeklődj! Aztán rátérhetsz a szexre!
2023. júl. 5. 10:50
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Tehát szopni oké, de beszédre használni a szád már derogál?

Fhú...

2023. júl. 5. 11:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen rendben van. Ha nekem lenne szexkapcsolatom örömmel venném, hogy a szexpajtim keresne mert vágyik rá. 44/F. Hajrá ne várj sokat. Írj neki.
2023. júl. 5. 11:18
 9/13 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Ha neked kellemetlen kicsit akkor elég, ha csak annyit írsz, hogy: "van terved, mikor találkozzunk? " Ez nem felhívás de elég erös utalás 🙂
2023. júl. 5. 11:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A te dolgod.

Szerintem nem gáz.

2023. júl. 5. 11:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!