Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dildó használata kevésbé tesz heteroszexuálissá?
Fiatal vagyok még, ismerkedek a testemmel, és mindig élveztem ha valami van az ánuszomban, az exem anál plugját szoktam használni manapság maszturbáláshoz, de a mai nap vettem egy dildót is, kiváncsi vagyok milyen amikor tényleg egy farok van bennem. Ettől függetlenül undorodom a gondolattól, hogy tényleg egy férfival feküdjek le.
Aktív szexuális életet élek nőkkel szingliként, de csak elgondolkodtam, hogy lehet van egy kis biszexuális beütésem, vagy ez teljesen normális heteroszexuális férfiként?
Előre is köszi válaszokat!
20/F

A leírásod alapján, én azt gondolom, hogy van némi biszex beütésed, akkor is, ha ezt csak maszturbálással, vagy a fantázia szintjén ("kiváncsi vagyok milyen amikor tényleg egy farok van bennem"-írtad) éled ki.
Homoszexuália biztos nem vagy, hiszen vonz az ellenkező nem, és csak velük tudod elképzelni a szexet. Ám, mivel még csak 20 vagy, ez később változhat. Nincs ezzel most sem baj, és később sem lesz, HA netán elmozdulnál a Kinsey - skálán a nagyobb számok irányába.

En is szoktam hasznalni dildot es hetero vagyok.
30/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!