Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba ha nem mondom el, hogy szűz vagyok?
Nem vagyok már fiatal vagyis más ennyi idősen már rég nem szűz. Mindegy az oka de röviden engem nagyon szigorúan neveltek és elhittem várnom kell a házasságig...
Ez megváltozott bennem ismerkedem és társkeresőzöm voltak sajnos ezalatt negatív tapasztalataim megbíztam olyanokban akikben nem kellett volna. Amikor úgy éreztem már bízhatok a másikban elmondtam szűz vagyok de ez mindig negatív hatással volt a másikra. Egyből jött a jajj ez abnormális dolog vagy, eltűntek és soha többet nem beszéltünk. Vagy csak képet akartak a szűz...-ról.
Néhány férfi reakciója elég rosszul esett így úgy döntöttem ezt inkább el sem mondom többet, persze ezzel valószínű rosszat teszek mert ha odakerülne a sor tudnia kell...
Sokszor nem tudok egy két kérdés alól, hogy kibújni de nem akarom már elmondani inkább,hogy nem voltam senkivel. Most is van valaki akit kedvelek de már tartok attól mi lesz a reakciója, hogy ennyi idősen szűz vagyok.
Hiba ha nem mondom el?
Ha szexre kerülne a sor akkor tudom tudnia kell de tényleg nagyon tartok attól hogy ez miatt megint nem akarnak majd tőlem semmit.
27N

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!