Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hiba ha nem mondom el, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba ha nem mondom el, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már fiatal vagyis más ennyi idősen már rég nem szűz. Mindegy az oka de röviden engem nagyon szigorúan neveltek és elhittem várnom kell a házasságig...

Ez megváltozott bennem ismerkedem és társkeresőzöm voltak sajnos ezalatt negatív tapasztalataim megbíztam olyanokban akikben nem kellett volna. Amikor úgy éreztem már bízhatok a másikban elmondtam szűz vagyok de ez mindig negatív hatással volt a másikra. Egyből jött a jajj ez abnormális dolog vagy, eltűntek és soha többet nem beszéltünk. Vagy csak képet akartak a szűz...-ról.

Néhány férfi reakciója elég rosszul esett így úgy döntöttem ezt inkább el sem mondom többet, persze ezzel valószínű rosszat teszek mert ha odakerülne a sor tudnia kell...

Sokszor nem tudok egy két kérdés alól, hogy kibújni de nem akarom már elmondani inkább,hogy nem voltam senkivel. Most is van valaki akit kedvelek de már tartok attól mi lesz a reakciója, hogy ennyi idősen szűz vagyok.

Hiba ha nem mondom el?

Ha szexre kerülne a sor akkor tudom tudnia kell de tényleg nagyon tartok attól hogy ez miatt megint nem akarnak majd tőlem semmit.

27N

2023. júl. 4. 15:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem azért reagálnak úgy, mert azt hiszik, hogy egy fap*na vagy. A legtöbb férfi azért van a társkeresőkön, mert szexelni akar és egy szűz nőt nagy általánosságban nehéz becserkészni, nem ér annyi időt és energiát és még tapasztalata sincs. Szerintem a 6-os válaszban jogos a felvetés, hogy ki kellene próbálnod, nagyon itt az ideje. Valószínű, hogy sok gátat feloldana benned és utána talán szabadabban ismerkedhetnél. Egy 27 éves szűz nőről nem feltétlen egy pozitív kép ugrik be elsőre, hanem inkább egy rideg, vallásos, szabálykövető nő képe, ami nem túl izgató, ez lehet az oka, hogy leráznak a srácok. Férfi fejjel ennyit tudok ehhez a kérdéshez hozzáfűzni. 26/F
2023. júl. 4. 16:29
 12/34 A kérdező kommentje:

Már csak pl facebook társkeresőn vagyok fent és badoon.

És itt még mindig félre értelmeztek valamit, nekem nem a szexel van bajom hanem azzal, hogy elvagyunk minden oké majd amikor már eltelik idő és megbízom bennük tehát nem ezzel kezdek és elmondom megbántanak.

Ha ez miatt nem akarnak tőlem semmit az oké de minek kell megalázni az embert?

Nem vagyok vallásos sem fapina sokan nem is gondolnák, hogy szűz vagyok...

2023. júl. 4. 17:12
 13/34 anonim ***** válasza:
86%
Megalázással természetesen nem értek egyet, de akkor jobb is hogy így alakult, nem? Ezért is nem jó a (szex)társkereső
2023. júl. 4. 17:30
 14/34 anonim ***** válasza:
71%

1) Nem kell elmondanod max. ha kérdezik.

2) Ha valaki ezért lelép azért egy pillanatra se bánkódj, nem passzoltok össze.

3) Ha valaki képet kér a szűz ...-dról az nem találkozni akar csak recskázgatni képekre (a kamusok egyik típusa, de majd rájössz némi netrutin után).

2023. júl. 4. 17:46
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki megaláz a szüzességed miatt az egy tajparaszt! Ne sajnáld, hogy azzal a pasival nem lett kapcsolatod! F.
2023. júl. 4. 17:55
 16/34 anonim ***** válasza:

Szard le

30f szűz

2023. júl. 4. 18:08
 17/34 A kérdező kommentje:

Nem sajnálom azt, hogy végül nem lett semmi azokkal akik emiatt megbántottak, persze rosszul esett de jobb persze így.

Egyébként mindig akkor mondtam el amikor ők faggattak.

Nem nyitok ezzel természetesen.

2023. júl. 4. 18:10
 18/34 anonim ***** válasza:
#17 szerezz egy kis netrutint, s érteni fogod a "kamus" fogalmát - azaz a jelentkezők többségével amúgy sem lenne semmi akár szűz vagy, akár nem
2023. júl. 4. 18:39
 19/34 A kérdező kommentje:

18

Szomorú de három éve próbálok ismerkedni és nem csak társkeresőn és akikkel beszéltem sokszor videócseteltünk telefonon beszéltünk vagy találkoztunk is de mindig az volt a baj, hogy szűz vagyok. Megértem a nemet van aki nem akar szűzzel lenni nekem tényleg csak az volt a problémám, hogy sosem normális visszautasítást kaptam.

2023. júl. 4. 18:45
 20/34 anonim ***** válasza:
86%
#19 akkor mond el élő tali előtt, de egyébként a pasikat nem érdekli különösebben. Aki dugni akar azt csak az érdekli mikor tud megfektetni. Aki meg kapcsolatot annál szintén irreleváns hogy szűz vagy-e még.
2023. júl. 4. 18:50
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!