Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok, másra is rászokott jönni az, hogy azt érzi, egész nap csak dugna/masztizna?
Figyelt kérdés
Mármint nem úgy, hogy lát vagy hall valamit, hanem simán egy reggel úgy ébred fel, hogy ma egész nap csak ezt csinálná, és nem elég 1 "menet". Rajtam jelenleg is ez van. Ilyenkor mivel terelitek el a figyelmet, ha éppen nem tudjátok megoldani?
22/F
2023. júl. 4. 15:28
1/19 anonim 

válasza:

Amikor ezt a kategóriát olvasom. Úgy felizgulok hogy sokszor járok masztizni wcre (munkahelyen)
Ha otthon vagyok, akkor jobbak a körülmények
Illetve mensi előtti egy hétben is eléggé kívánós vagyok. Kb hetvegen egesz nap fekszem, filemt nezek es kenyeztetem magam valahogy kozben.
24n
2/19 anonim 

válasza:

Igen szokott lenni ilyen időszakom.
3/19 anonim 

válasza:

Nem, kisfiam, van aki a napot nem elcseszni akarja és vakargatni a seggét, hanem dolgozik, tanul és szeretetkapcsolatokat ápol! 22 évesen már rájöhetnél.
4/19 anonim 

válasza:

1-es, igen, magyar ifjúságunkban sok ingyenélő van, aki az apja meg az anyja pénzén egész nyári szünetét a gép előtt perverzkedve tölti, ahelyett, hogy hasznosítaná magát. És közben a bűnös, önző, befelé forduló és a kapcsolatépítési igényt pszichésen megbénító masztis pótlákkal facsarja ki a szervezetét idő előtt.
5/19 anonim 

válasza:

És ez senki ellen nem szól személyileg, általánosságban emeltem ki a szélsőséges eseteket.
7/19 Lazy Lover 

válasza:

igen de hangulat függő az egész
8/19 anonim 

válasza:

Igen, ez a korodban teljesen normális és szerintem keveset szexelsz, ami nem segít a helyzeteden.
9/19 anonim 

válasza:

43 éves férfi vagyok sajnos sokat masztizok….
Épp most keresek szeretőt mert ez így nem állapot
10/19 anonim 

válasza:

Belolem surun elotor ez az erzes, eleg szexmanias vagyok, mintha nem mult volna el a tinikori mindent megdugnek erzes, de mar 27 vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!