Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A braziloknak hogyhogy ennyire kultúrájuk a pisi kaki szex?

Hááát különleges élmény, ismerem az érzést.
Csak kivesézve kicsit :
A punciba érzel valamilyen izgatást a makkon
A szopáskor másfajta érzések izgatják a makkot
Análkor egy harmadikfajta.
Ha kivered az is teljesen más érzés a makkon.
Eddig jooo ?
De ha bekened kakival és úgy vered, na az is egy teljesen más, semmire sem hasonlító érzés a makkon.
Ilyen egyszerű.

Semmivel ne törődj.
Hidd el, ha jól felizgulva egy olyan lányt dugsz, akit amúgy is szeretsz, meg fogsz pusztulni az élvezettől és a látványtól, na meg az érzéstől, ha mondjuk háttal neked lovagolva elindul a hasadra a popsijából.
Ezt garantálom.

Én genetikailag teljesen, kulturálisan félig brazil vagyok, nyelvileg magyar. Szerintem egy normális emberbem ez kb. traumát vált ki, de tény, hogy nálunk nagyon sok a szexuális fétis.
Pl. a has/köldök is nagyon megy, és hát az nekem is van, meg több barátnőmnek is, szóval ténylegesen lehet valami a genetikánkba.

5-nek,
Na eddig pont semmi bajom tőle, elhiszed ?
Ja, bocs pontosan 20 éve élvezkedek így, hol lánnyal, elég ritkán, hol magamban és nem fogom vissza és nem is moralizálok a 4 fal között.
A másik pedig és ez sajnos tipikus magyar vonatkozás, hogy itt a lányok félnek megélni a perverziójukat, mert hátha az épp aktuális pasijuk (bosszúból, féltékenységből stb stb) holnap kitálalja a lányt a szocmédián, mint valami r.bit.
Ezért nem mernek a lányok nyíltan perverzkedni.

6. Hát én épp hogy nem félek, de ez rohadtul taszító, már ne is haragudj.
Shibari, BDSM mond valamit? Akkor köszönöm szépen. De ezek igényes, eléggé vonzó dolgok sok ember számára. De ki a fenének van kedve nyalogatni egy szros farkat? 🥲😭

Ez így van, kérdező.
Bár a japóknál férfi oldalról inkább a lányok elnyomása, megalázása a cél ezáltal is. A lányok meg benne vannak a játékban, mert közvetve tudják ez a "kötelesség", kiszolgálni (így is) a férjet.

Szerintem semmi köze a genetikához, egyszerűen ezekben az országokban nem nézik le annyira a fétiseket, az emberek jobban merik vállalni, mi izgatja őket.
Én magyar vagyok, és mégis izgat a pisi meg a kaki. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!