Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szexnél többnyire mindkét férfi a nő puncijában élvez el?
Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 16:31
1/20 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül.
Minden megbeszélés kérdése.
Kit hol ér utol az élvezet. :)
2/20 anonim 

válasza:

Megbeszélés kérdése.
Nekem amiben részem volt ott kifejezetten tabu volt a punciba élvezés. Análba lehetett, vagy szájba, vagy testre.
5/20 anonim 

válasza:

Voltam olyan helyen ahol 5en élveztünk a punciba, így józanul undorító, de ott tetszett 4.ként a koktélt csinálni
8/20 anonim 

válasza:

Épp ellenkezőleg, megbeszéltük, hogy nem élvezünk bele, mert mi nem izgultunk arra, hogy a másiknak a g.cijébe dugjuk a farkunkat. Én pedig amúgy is az arcra vagy cicire élvezést preferálom. Engem még minimálisan izgat is, ha egy másik férfivel dugunk egy csajt, és látom a farkát, stb, de az már nem pálya, hogy hozzáérjek, vagy a spermájához.
9/20 anonim 

válasza:

Én azt szeretem, ha mindketten belém mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!