Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik férfiként erényövet hordanak azoknak valami nincs rendben fejben?

Nincs abban semmi rossz, hogy nekem nem lehet "jó" - azaz nem élvezhetek el.
A feleségem orgazmusa épp olyan élvezet, és jó nekem, mintha én élveznék el.
Ha rajtam van az erényöv, a feleségem sokkal többször élvez el, mint általában. Imádja ha nyalom és ha be vagyok zárva, sokkal motiváltabb vagyok rá, hogy minden nap kinyaljam.

Utolsó:
És neked ilyenkor például nem próbál felállni, amikor nyalod? Illetve ha igen, akkor nem kellemetlen érzés, hogy nem tud? Azért csak felizgulsz te is, vagy legalábbis felizgulnál közben, gondolom.

13:
Persze, hogy megpróbál közben felállni, nagyon is. Egy hét kiéhezettség után egy ilyen nyalás közben, szinte szétfeszíti a ketrecet.
Igen, egy kicsit kellemetlen. Előfordulhat, hogy egy kicsit fájdalmas is, ha húzza az erényöv a heréket. (De ez egyébként kialakítástól függ, létezik olyan fajta, amiben nem.) Abszolút túlélhető kategória. Általában a mentális állapotom (felizgultság, izgalom stb) miatt nem annyira zavar.
Amikor pedig a feleségem eléri az orgazmust, akkor csak arra figyelek 100%-ban, nem zavar a némi kellemetlen érzés, eszembe se jut.
A feleségemet külön izgatja, hogy nekem kellemetlen a helyzet egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!