Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik férfiként erényövet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik férfiként erényövet hordanak azoknak valami nincs rendben fejben?

Figyelt kérdés

2023. júl. 3. 15:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Kicsit talán hülye példa, de nekem általában sokkal jobban esik, ha megvárom, mire tényleg nagyon éhes leszek, és akkor eszem egy jót, mintha napi ötször-hatszor ennék, mindig egy keveset. Na, valami hasonlót kell elképzelni itt is.
2023. júl. 5. 11:19
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Nincs abban semmi rossz, hogy nekem nem lehet "jó" - azaz nem élvezhetek el.

A feleségem orgazmusa épp olyan élvezet, és jó nekem, mintha én élveznék el.

Ha rajtam van az erényöv, a feleségem sokkal többször élvez el, mint általában. Imádja ha nyalom és ha be vagyok zárva, sokkal motiváltabb vagyok rá, hogy minden nap kinyaljam.

2023. júl. 18. 14:51
 13/14 anonim ***** válasza:
56%

Utolsó:

És neked ilyenkor például nem próbál felállni, amikor nyalod? Illetve ha igen, akkor nem kellemetlen érzés, hogy nem tud? Azért csak felizgulsz te is, vagy legalábbis felizgulnál közben, gondolom.

2023. júl. 19. 14:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13:

Persze, hogy megpróbál közben felállni, nagyon is. Egy hét kiéhezettség után egy ilyen nyalás közben, szinte szétfeszíti a ketrecet.

Igen, egy kicsit kellemetlen. Előfordulhat, hogy egy kicsit fájdalmas is, ha húzza az erényöv a heréket. (De ez egyébként kialakítástól függ, létezik olyan fajta, amiben nem.) Abszolút túlélhető kategória. Általában a mentális állapotom (felizgultság, izgalom stb) miatt nem annyira zavar.

Amikor pedig a feleségem eléri az orgazmust, akkor csak arra figyelek 100%-ban, nem zavar a némi kellemetlen érzés, eszembe se jut.

A feleségemet külön izgatja, hogy nekem kellemetlen a helyzet egy kicsit.

2023. júl. 25. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!