Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, volt már, hogy kamuzta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már, hogy kamuztak a mérettel éa előben meg nagyot buktak?

Figyelt kérdés
Nem értem mi értelme annak, hogy valaki más méretet mond, legalábbis jóval nagyobbat, de imádom az ilyen sztorikat:D

2023. júl. 3. 12:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem szokott szóba kerülni előtte.
2023. júl. 3. 12:44
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Minden pasi többet mond pár cm-vel. Amelyik viszont egyből a méretével jön elő ott nem fog kiderülni hogy a valóságban mekkora - mert nem lesz találka.
2023. júl. 3. 12:44
 3/15 A kérdező kommentje:
Az en környezetembe hallottam pár ilyet, és ott nem kegyelmeztek.
2023. júl. 3. 12:46
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem a mérettel kapcsolatban,hanem volt egy nagyszájú fiú szeretett hencegni,aztán úgy alakult a sors,hogy lefeküdtem vele,és hát elég gyengécske volt a szexben.
2023. júl. 3. 12:48
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
#4 ez már csak ilyen, minél jobban fényezi magát előtte valaki annál harmatosabb lesz a valós teljesítménye
2023. júl. 3. 12:49
 6/15 A kérdező kommentje:

4-es

ő elérte a célját, és más őt már nem is érdekli, elsült kész vége:/

2023. júl. 3. 12:50
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Hát igen nagyobb volt a füstje ,mint a lángja mondhatnám.
2023. júl. 3. 12:51
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Alapból utálom az önfényező típusú embereket, így soha nem randiznék, vagy ha mégis eljutottunk odáig, akkor nem feküdnék le ilyen típussal. Ha pedig még az intim méretét is reklámozza, az végképp elvágta magát nálam. A farokfotót küldők a legalja szerintem, egyenlők a klasszikus ballonkabátos mutogatókkal.

A határozott, öntudatos, értelmes, de kedves, érzelmes, kölcsönös alkalmazkodásra képes férfiakat kedvelem.

Sztorikat én is hallottam önfényező pasikról, akik végül felsültek a végén.

2023. júl. 3. 13:08
 9/15 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok, voltam már akármilyen kanos, de csak az exemnek küldtem mert távol voltunk egymástól. Nem tudom elképzelni, hogy mit várnak, mikor küldik random embereknek.

A ballonkabátosat nem ismerem, ahhoz fiatal vagyok úgy tűnik:/

2023. júl. 3. 13:32
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
Én minden lánynak azt mondom, hogy 8 centi. :D Nem hiszi el egyik sem :(
2023. júl. 3. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!