Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocka0101 kérdése:
Kamuztak a szexrol?
Figyelt kérdés
Sziasztok 20 f vagyok es egy 35 eves novel voltam gondoltam kiprobalom meet ismerosok azt mondtak 30 felett szenvedelyesebbek a nok ez kamu lehetett? Mert habar o borzalmasan elvezte es fenyezes nelkul azt mondta nekem hogy evek ota nem volt ilyen addig nekem epo hogy elment mi lehetett a gond? Esetleg kibe volt a hiba2021. máj. 5. 10:59
A kérdező szavazást indított:
A nő a hibas
A fiu a hibas
Egyikuk se
Mindkettő
19 szavazat
3/8 anonim 

válasza:

Nagy jampi vagy! Ezt akartad hallani..?
Én is tettem már "csodákat" (igaz, korombeliekkel, meg tőlem fiatalabbakkal), mégse hencegek.
Nem kell ám a bűnbakot keresni. Van az úgy, h emberek szexuálisan nem passzolnak egymáshoz.
4/8 anonim 

válasza:

A nők libidója általánosságban tényleg nő az évek során, kb a 20-as évektől van egy naaagy ugrás jóóó sokáig
5/8 anonim 

válasza:

Én egyszer voltam idősebb nővel, utána hetekig nem tudtam puncira még gondolni sem. Anya komplexusom lett. Soha többet.
6/8 anonim 

válasza:

Az emberrel fekszel le, és bár lehet általánosítani, az még nem mindig jön be.
Nem tudhatod milyenek a 30-asok, ha lefeküdtél egy harmincassal.
7/8 A kérdező kommentje:
A 3 asnak mondanam hogy nem nem dicsekedes es bele is irtam hogy nem azert irtam bele sok ertelme nem volt a hozza szolasodnak de azert koszi
2021. máj. 5. 12:17
8/8 Senior Séf 

válasza:

Vannak jó és vannak kevésbé jó szeretők. Aki jó volt fiatalon, az olyan, mint a nemes bor; az évek múltával egyre jobb lesz. Aki viszont fiatalon is kihívásokkal küzdött a szex terén, az nem biztos, hogy összeszed annyi tapasztalatot, tanul annyit a másik nemről, annak igényeiről, hogy azzal dicsekedni lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!