Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki szerint Lily Rose Depp alakja jó?

Figyelt kérdés

Szerintem nevetséges, az idolban is olyan mint egy 5 éves... Iszonyat hogy régen az ilyenekhez hasonlítottam magam,miközben az anorexiát promózza az egész média. Tényleg van akinek ez bejön?

Mielőtt azt mondanátok hogy irigy vagyok,nem vagyok az,teljesen egészséges súlyom van, edzek és törődök magammal, de felháborítónak tartom hogy beteg embereket mutogatnak a tinédzsereknek...

2023. júl. 2. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miről beszélsz. Egyáltalán nem számít anorexiának. Minden nap látok nála vékonyabb lányokat az utcán. Az anorexia nem vicc, a legmagasabb halálozási rátájú pszichiátriai betegség, de Lily Rose egyáltalán nem veszélyesen vékony.
2023. júl. 2. 19:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, én is abból gyógyultam 160 centiről és 38 kgról... De lily többször is promózta hogy nem eszik
2023. júl. 2. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Így már érthető.
2023. júl. 2. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyébként nincs nagyon jó alakja. Nem mondanám rossznak sem, de tényleg nagyon határon van.
2023. júl. 2. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mostanáig emésztettem az első rész élményét, és mocskos rossz ez a sorozat :D. Egyedül Depp meg Jennie menti meg valamennyire az egészet.
2023. júl. 4. 23:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg, de nekem tetszik!
2023. júl. 8. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!