Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik testvérek és lefekszenek egymással, milyen családi környezetből vagytok?
Figyelt kérdés
Igen, a tegnapi kérdés ihlette.2023. júl. 2. 18:10
A kérdező szavazást indított:
Átlagos anyagi körülmények, rendezett család.
Átlagos anyagi körülmények, csonkacsalád/elhanyagoló szülők.
Kimagasló anyagi helyzet, rendezett család.
Kimagasló anyagi helyzet, csonkacsalád/elhanyagoló szülők.
Rossz anyagi helyzet, rendezett család.
Rossz anyagi körülmények, csonkacsalád/elhanyagoló szülők.
Egyéb, kifejtem.
25 szavazat
1/15 anonim 

válasza:

A mentális betegség nincs kapcsolatban az anyagi helyzetettel szerintem.
2/15 anonim 

válasza:

Kimagaslónak nem mondanám az anyagi helyzetünket annyira, viszont az átlagosnál feljebb van. Nyugodtan megkövezhettek de igen szoktunk szexelni a tesómmal. N
3/15 anonim 

válasza:

Tényleg van ilyen? Kicsit irigylem hogy őszinte legyek 😅
Nekem is kéne egy hugica vagy nővérke. Pénzelem is ha úgyvan!
27/F
4/15 anonim 

válasza:

Átlagos anyagi körülmények, rendezett család. Szigorú maradi szülők.
Engem is lehet kövezni, de hugommal rendszeresen összejárok dugni.
F
5/15 anonim 

válasza:

Jó anyagi körülmények, rendezett háttér.
Bátyussal mi is szexelünk.
N
7/15 érdeklődő35 

válasza:

Akik szexeltek testvérrel, hány éves korotok óta, és mi volt a kiváltó ok, illetve a végső lökés? Unalom, vágy, ital,...?
8/15 anonim 

válasza:

Nem szexelek a bátyámmal, de tinikoromban rajta tanultam meg szopni. Aztán egy ideig kielégítettük egymást kézzel/szájjal ha valamelyikünknek épp nem volt partnere. De sosem dugtunk vagy csókolóztunk.
9/15 anonim 

válasza:

Dugás unokatestvérrel. Én 18F ő 16L.
10/15 anonim 

válasza:

Milyen beteg állatok járnak ide? Normális ember nem érez vonzalmat a hozzátartozói iránt. Pfejj...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!