Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hölgyek ! Ti mindig vesztek fell melltartót ? Egyre több hölgyet látok úgy úgy h nincs rajta cicitartó Zavar titeket ha megnézik a bimbit?

Hát én még a randszeres szex mellett is minden nap kicsapom.
Nemigen hat meg 2 bimbó, ha még is nézném inkább csak azért mert szokatlan.
De egyébként igen nők fogadjátok el, hogy a férfiak meg akarnak szerezni maguknak titeket. Ez van.

Én eleve top szerű melltartót hordok, azon átüt olykor a bimbi, még poló ellenére is.
Mindig hordok polót, mert a köldökömnél kéne keresni nélküle az említett testrészeket.

szinte sosem hordok, csak ha esetleg olyan felső vagy ruha van rajtam, ami nagyon átlátszó, vagy kihívó lenne.
Kicsi és feszes, nincs szükségem egy olyan eszközre, ami knyelmetlen, megnyomorít és még ártalmas is.
Igen, nyilván az látszik, hogy nincs rajtam, és igen, megbámulják, de egyre kevésbé veszem már észre. Nem is igazán érdekel, nekem így kényelmes, hogy másoknak mi a véleménye erről, pont nem érdekel.
Egyébként anyu is mondta, hogy amikor ő volt tini (80-as évek) kb senki sem hordott.

16-os,KATA 40,milyen lehet kb formára a tiéd?
Csak hogy el tudjam képzelni...
Biztosan nagyon szépek,s izgatóak lehetnek,s pont azért,mert "lógnak",ahogy Te fogalmazol!
Privátba is küldheted nekem,amit szeretnél,szivesen fogadom,s Tőled bármit...

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!