Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hölgyek ! Ti mindig vesztek fell melltartót ? Egyre több hölgyet látok úgy úgy h nincs rajta cicitartó Zavar titeket ha megnézik a bimbit?

Nem szoktam felvenni melltartót amikor nem érzem szükségesnek. Például ha úgyis veszek fel 4 réteget mert tél van és hideg vagy ha mondjuk vastagabb anyagú a felsőm vagy két rétegű.
Kettes: vannak melleim, de még van tartásuk és szép a formájuk is így nem mindig hordok, de csak hogy tudd: nem csak D-s vagy E-s csöccsel lehet létjogosultsága a melltartónak...
Azonban igen, rettenetesen zavar ha megbámulják. Az a durva, hogy tényleg vannak olyanok akik nem tudnak másfelé nézni. Mert nyilván van különbség aközött, hogy feltűnik valakinek és tudja tartani a szemkontaktust utána vagy non-stop bámulja.
Szóval a férfiak miatt hordok melltartót, mert a legtöbb nem tudja éretten kezelni a helyzetet.

"éretten kezelni" Ezt a szöveget imádom.
Mondok pár példát, hogy milyen élmény a férfiak számára a női test látványa.
1) A kiéhezett férfi esete. Képzeld el, hogy egy napja nem ettél semmit. Marhára éhes vagy. Valakivel beszélgetsz, majd előhúz a taskájából egy szelet pizzát (vagy a kedvenc kajádat) és elkezdi zabálni, de nem kínál meg. Nem indul be a nyálelválasztásod?
2) A kevésbé kiéhezett férfi esete. Meglátsz egy cuki kutyát/macskát. Vagy egy aranyos kisgyereket. Megbámulod, utánaforfulsz, mosolyogsz rá, talán még gügyögsz is. Gondolj bele, hogy milyen érzés volna az, ha ezt nem tehetnéd meg, mert a társadalom elítélné.
Pontosan tudom, hogy telibe lesz.rjátok, hogy egy random férfi miként él meg a dolgokat. Barbárnak, éretlennek, felháborítónak és "toxikusnak" tartjátok. De ettől még pontosan a példák szerinti elmény van egy férfiben, ha meglát egy női testet, vagy egy pár női mellet. Ha ebbe belegondoltok, talán megértitek, hogy mekkora erőfeszítés egy férfi részéről a szemkontaktus tartása egy ilyen helyzetben. Ugyanis pontosan ilyen szintű zsigeri ösztönök ellen kell dolgozni. Lehet ezt barbárnak és éretlennek nevezni, de attól még így van.

6. Mert téged nem elősorban az érdekel egy férfiban. Ezt meg ti élitek meg másként, amit én nem tudok értelmezni.
Egy férfi számára viszont a női test a legfontosabb, azon belül is a mellek és a seggek kiemelten fontosak.

Nem hordok melltartót, csak ha muszáj.
És ki nézi meg… nem érdekel. Nekem kényelmes. Az meg hogy ki mit gondol… egyéni szociális probléma.

Na igen, az "állatot" kihagytam a felsorolásból.
Férfiak, emlékezzetek rá, hogy ösztönlények vagytok, alantas állatok. Fujj, szégyelljétek magatokat. Fel sem érhettek a nőkhöz. Mert a lányok angyalok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!