Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom elveszteni a szüzességem mit csinaljak ez ellen?
Figyelt kérdés
Össze ismerkedtem egy lánnyal aki szép,ápolt,jó alakja van , 1 hónapja beszélünk és tv-zés közben fel ajánlotta magát de a cerkám meg sem mozdult vagyis nem állt fel így el maradt ,ma reggel megint le vettkőzött rám kevert de ma sem állt fel kicsit túl izgultam de már nem tudom mi tévő legyek 60évesnek érzem magam mint akinek már nem áll fent…Lehet orvosra lenne szükségem?2023. júl. 1. 21:56
12/14 anonim 

válasza:

Ha elkezded nyalni, meg csokoloztok akkor nem áll fel?
13/14 anonim 

válasza:

Ha úgy mész hozzá, hogy ott maradsz éjszakára akkor simán belefér egy kis ital, de azért arra figyelj, hogy túlzásba se ess, egy kicsi az emghozza az önbizalmat, viszont ha túl sok akkor már azért nem fog felállni.
14/14 anonim 

válasza:

Előjáték, sok-sok előjáték, hogy szokd a szitu, meg a közelségét. Úgy jobban oldódsz te is, és menni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!