Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar emberek valóban kiemelkedőek lennének külsőre?

Turistaként / munkából kifolyólag volt szerencsém megfordulni a világ számos országában. S legyünk objektívek, bár vannak olyan országok ahol több a csinos nő (csehek, balti államok), de összességében azt kell mondjam világviszonylatban igen jól állunk! 100-ból sokkal több nálunk a csinos nő mint nagyon sok országban (ettől még mindenhol vannak csinos és kevésbé helyes nők), ott vagyunk a top5-ben.
Pasik vonatkozásában - akit nem zavar a kreolabb tónusú bőr - az olaszok, spanyolok sármosabbak, sportosabbak és sokkal többet adnak a külső megjelenésükre mint a magyar férfiak. Pedig nem kellene sokat tenni érte, csak kis igényesség, kis sport, mozgás, kicsit odafigyelni az étkezésre.

Nem tudom, de a háború miatt befogadtam néhány ukrán családot hosszabb-rövidebb időre és tagja voltam emiatt néhány Fb csoportnak, ami alapján azt kell mondanom, a magyar nők meg sem közelítik az ukrán nők szépségét.
Nő vagyok.

Van abban valami, amit a 3-as mond.
Én is kb egy éve változtattam kicsit a megjelenésemen.
1.Több éve csak vizet iszok, hanyagolom a cukros üdítőket, több, mint egy éve teljesen elhagytam a "nasit" (chips, mexicorn, tuc, stb.). Az édességre is próbálok nagyon odafigyelni.
2. Minden reggel belövöm a hajamat (nem, nem állok a tükör előtt egy órát, egy kis wax, beállítom, kb egy perces művelet)
3. Elkezdtem parfümöt használni (persze nem borítom magamra a parfümös polcot a dm-ben, max egy kis szisszenésnyit használok) és így azért mégis kellemesebb annak, akivel pl. beszélgetek.
4. Olyan pólókat veszek, amik slankítanak kicsit. Tehát nem ilyen buggyos, térdig érő pólókat hordok. Nadrágból is igyekszek olyat választani, ami pont passzol.
5. Eljárok szoliba, hogy azért legyen egy kis színem, mire kezdődik a strand szezon.
6. Fodrászhoz is 2-3 hetente elmegyek, mert magam sem szeretem, ha lenő a fülemre a hajam.
- Sportolni nem járok, arra még nem tudtam rávenni magamat😅 Néha eljárok biciklizni, de csak ilyen városnézős tempóban...
Néhány hónapja már többen is mondták, hogy milyen jól nézek ki, valaki kérdezte is, hogy sportolok-e, szóval egy-egy apróság sokat javíthat az ember megjelenésén.
Nem kell Armani-ba járni, nem kell a legdrágább parfümöt venni, de csak kellemesebb összefutni egy ápolt rendezett emberrel, mint egy csapzott, kócos, büdös egyeddel, nem?

Francokat.
A jó külső nem a testépítés függvénye. Amúgy is mindig a förtelmesen ronda pasik gyúrnak. Nem segít rajtuk, ugyanolyan rondák maradnak.
A nők szépek, de jó pasit elvétve lát az ember. Én pl. egy vidéki városban élek 5 éve. Ez alatt az 5 év alatt a férjemen kívül 1 jó pasit láttam. hát nem egy nagy mennyiség

A fiatalabb srácok között sokkal több az igényes, mint a középkorú férfiak közt.
Nőkre ez kevésbé mondható. Náluk azt látom, hogy sok a csinos, szép nő még 50 körül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!