Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Webcam modellek, hogy állítjátok össze a műsort?
Nem a beszólásokra vagyok kíváncsi, meguntam a narcisztikus főnökoket, és az olyan kollégákat akik azt hiszik joguk van beleszólni mindenbe, ja és a sz@e fizetésből.Régen már foglalkoztam ezzel és most vissza tértem.
A kérdésem azokhoz szól akik ezzel foglalkoznak.
Én külföldi oldalon vagyok.
Lányok,ti milyen műsort adtok? Már a nyilvános részben úgy kezdtek, hogy mindent megmutattok vagy igenis ki várjatok amíg privátban fizet érte?
Itt lehet már a nyilvános részben fizetni,de nem szeretnek annyira( vagy még én nem vagyok azon a szinten,nem rég óta vagyok itt ).
Hogy építetek fel egy műsort?
Volt olyan nap, hogy 2 óra alatt átszámítva 90 ezret kerestem, de ma pl. Nem jöttek sokan, és csak egy 10es jött össze egy óra alatt. Nektek is így szokott lenni ?

Én néha lakásból vagyok, számítógép előtt dolgozom, néha lakásban mobilról , akkor csinálok shower show-t is, néha plázawckből, nagyon ritkán (szinte semennyire) pedig az autómból. Stripchates modell vagyok egyébként, más oldalak ha jól tudom tiltják a publicot.
1 anyád a k.rva de egy WEBCAM MODELL nem, mert nem ér hozzá senki. Jogilag SEM.

Köszönöm a választ amelyik a kérdésemre válaszolt:)
Ez nem k.vaság,akármennyire erőlteted, másrészt akkor te menj és add el az időd-egeszseged 10 órában egy gazdag főnöknek, akit még gazdagabbá teszel, mi inkább otthonról keresünk jól, stressz nélkül:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!