Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Webcam modellek, hogy állítját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Webcam modellek, hogy állítjátok össze a műsort?

Figyelt kérdés

Nem a beszólásokra vagyok kíváncsi, meguntam a narcisztikus főnökoket, és az olyan kollégákat akik azt hiszik joguk van beleszólni mindenbe, ja és a sz@e fizetésből.Régen már foglalkoztam ezzel és most vissza tértem.

A kérdésem azokhoz szól akik ezzel foglalkoznak.

Én külföldi oldalon vagyok.

Lányok,ti milyen műsort adtok? Már a nyilvános részben úgy kezdtek, hogy mindent megmutattok vagy igenis ki várjatok amíg privátban fizet érte?

Itt lehet már a nyilvános részben fizetni,de nem szeretnek annyira( vagy még én nem vagyok azon a szinten,nem rég óta vagyok itt ).

Hogy építetek fel egy műsort?

Volt olyan nap, hogy 2 óra alatt átszámítva 90 ezret kerestem, de ma pl. Nem jöttek sokan, és csak egy 10es jött össze egy óra alatt. Nektek is így szokott lenni ?

2023. jún. 28. 12:04
 1/9 anonim válasza:
25%
Szerinted az itteni átlagéletkort tekintve, hány felhasználónak vannak komoly tapasztalatai kurválkodásról?
2023. jún. 28. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Én néha lakásból vagyok, számítógép előtt dolgozom, néha lakásban mobilról , akkor csinálok shower show-t is, néha plázawckből, nagyon ritkán (szinte semennyire) pedig az autómból. Stripchates modell vagyok egyébként, más oldalak ha jól tudom tiltják a publicot.

1 anyád a k.rva de egy WEBCAM MODELL nem, mert nem ér hozzá senki. Jogilag SEM.

2023. júl. 5. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
És igen, amúgy nálam is nagyon nagy a hullámzás. 2 es voltam.
2023. júl. 5. 15:14
 4/9 anonim válasza:
0%
Aki a testét árulja, azt nevezzük nevén. Akár tetszik a söpredéknek, akár nem.
2023. júl. 5. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor nézz utána mert jogilag nem így van.
2023. júl. 5. 16:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ amelyik a kérdésemre válaszolt:)

Ez nem k.vaság,akármennyire erőlteted, másrészt akkor te menj és add el az időd-egeszseged 10 órában egy gazdag főnöknek, akit még gazdagabbá teszel, mi inkább otthonról keresünk jól, stressz nélkül:)

2023. júl. 12. 08:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Én olyan oldalnál vagyok ahol egy adott műsorért előre fizetnek. Sőt, tudnak egymásra licitálni. Meguntam azokat az oldalakat ahol mindenki csak ingyen kukkol aztán 1-2 kis donate ha jön.
2023. júl. 31. 21:21
 8/9 anonim válasza:
7 az milyen oldal?
2023. aug. 6. 15:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Dobj egy privátot ha érdekel, nem szeretném itt reklámozni, bocsi.
2023. aug. 6. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!