Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Miért nincsenek már európai...

Miért nincsenek már európai modellek?

Figyelt kérdés
Felmegyek egy instaoldalára valami olyan márkának amit szeretek, és konkrétan nincsenek fehér emberek a posztokban egyáltalán kb. Hugo Boss, Ralph Lauren, hasonlók.
2022. aug. 24. 09:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lennének? Én egy csomó fehér modellt látok, bár azt nem tudom hogy melyik kontinensen élnek.
2022. aug. 24. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

én is elég sokat látok azért.

az viszont engem is idegesít, ha felmegyek egy (elvileg) európai piacon nyomuló online webshopba, de csak ébenfekete modelleken tudom megnézni, hogy mutat a ruha.

2022. aug. 24. 10:24
 3/10 A kérdező kommentje:
2 ezaz. Teljesen más karakter és alkat egy afrikai ember, mint egy európai. Nem vagyunk összehasonlíthatóak. Szóval lehet, hogy ha rajta jól áll x ruha, rajtam nem fog. Szerintem minden ruhához kéne legalább befotőzni egy fehér modellt is, hogy lássam hogy áll vagy milyen egy hozzám hasonlón. 10 15 éve, gyerekkoromban amikor mentem ősökkel ruhaboltba, már akkor is megfogtak ezek a nagy plakátok, ahogy pózolnak a yachton a kiállított ruhában a tökéletes emberek. Akkor még fehér modellek voltak főként, és egy egy fekete volt, ami érdekesebbé egzotikusabbá tette a dolgot. De ez, hogy mostmár csak fekete a férfimodell, meg ázsiai, és európai piacon nincsenek európai modellekről képek kitéve, egyszerűen teljesen abszurd
2022. aug. 24. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Van egy csomó. De tény, hogy már sokkal több fekete és ázsiai is. De amúgy ha bele gondolsz, a bolygón is többen vannak. Tehát ha azt vesszük, hogy egy márka ma már globalizált, és az egész világnak szánja a kampányait, akkor teljesen érthető, hogy nem a fehér modellek lesznek többségben, mint ahogy a világban sem a fehérek vannak. Nem fognak minden ruhát bemutatni minden rasszon.

A másik, hogy a feketék pl Amerikában szeretik az ilyen márkákat. Kicsit olyan ez, mint hogy nálunk ha Gucci logót látsz, akkor az 99% hamisítvány, és 90% hogy roma hordja. Nagyon komoly team dolgozik azon, hogy mit milyen modelleken érdemes bemutatni. Ha azt látják, hogy a feketék szeretnek villogni a Boss logóval, akkor fekete lesz a Boss modell is.

A feketék, ázsiaiak nem érdekes egzotikumok, hanem emberek. És ha nagyobb vásárlóerőt képviselnek, mint a fehérek, akkor több ilyen modell is lesz.

2022. aug. 24. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy ha nem is a világot vesszük nagyvonalúan, csak Európát, akkor is kb több már a fekete, mulatt ember, pláne a gazdagabb országokban. Pl Párizsban "tiszta" fehér embert alig látsz, de mondhatnám Németországot, Angliát is. Az, hogy nálunk nem volt rabszolgaság, és most is olyan szarul állunk, hogy a kutya sem jön ide, ezért Bp-et kivéve nincsenek feketék, nem azt jelenti, hogy az európai piacon sincsenek. Nagyon is vannak. És a kampányokat nem ide, a mi kis fehér, de gazdaságilag 0 országunkban szánják, hanem a nagyobb, multikulti országokba, akinek pénzük is van megvenni a ruhákat.
2022. aug. 24. 14:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, elég szomorú, ahogy már nyugat európai nagyvárosok kinéznek. Teljesen lerohadt, és nem igazán tudom, hogy hova lehetne innen költözni sajnos
2022. aug. 24. 17:21
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
Én nem azt látom nyugaton hogy lerohadt volna. :D
2022. aug. 25. 09:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom. Az egyik exem Franciaországból jött ide tanulni. Amikor először találkoztunk, akkor felmentünk a Gellért hegyre, este. Mondta, hogy mennyire szép ilyenkor itt a kilátás. Meglepődten, és mondtam neki, hogy mehettünk volna máshova is, ha már járt itt. Mondta, hogy nem probléma, mert sötétedés után még nem ment sehova. Ez nagyon furcsa volt nekem úgyhogy teljesen ledöbbenve kérdeztem, hogy miért. Hát mert ő lány, és egyedül van, egyedül kimenni az utcára este az nem életbiztosítás. Még mindig nem vágtam ez hogyan lehetséges és magyaráztam neki, hogy miért ne lehetne kijönni? Az ég világon nem történik itt semmi, nyugodtan jöhetett volna. Aztán ezen ő lepődött meg, mert ahonnan jött, ott este egyedül nem lehet kimenni az utcára, mert olyan bűnözés és stb van , és rendszeresen rabolnak ki, vernek meg, erőszakolnak nőket a migránsok. Ráadásul ez nem is Párizs, hogy csak a főváros lenne lerohadva, mint Magyarországon, hanem ő bourdeaux-i. Szóval én szívesen kivándoroltam volna például Franciaországba, de több a szemét, mint a francia, meg európai. Úgyhogy nem tudom, hogy hová mehetnék, ami nyugati szép nagyváros, vagy környék, és még megvan az európaisága.
2022. aug. 25. 12:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát mikor Pesten laktam akkor én se mertem éjszaka egyedül mászkálni. Hétvégén srácokkal jöttünk haza koncertről, ha nem lettem volna pasi társaságban akkor paráztam volna, a 4-6-os vonala elég rendesen mordor tud lenni....

2022. aug. 25. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért ha megnézed, itthon is vannak parázós nők. Pont tegnap írt valaki az emberek rovatba, hogy más ki mer-e menni este az utcára. Csomó nő itthon sem. Én meg simán. De én Párizsban is simán mentem. Volt hogy fent maradtam véletlen a metrón, csak feketék között fehér csajként. Semmi bajom nem lett, le sem szartak.

A nők elleni erőszakban azért kis hazánk is elég előkelő helyen áll. Nem a Franciák dörrentették meg az Isztambuli egyezményt ugye.

2022. aug. 25. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!