Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Szőrös punci?
Figyelt kérdés
Ténylge elvárás mostmár a szőrtelen?
21 éves korosztályról beszélek.
2023. jún. 27. 22:54
41/52 anonim 

válasza:

ja.. am is mindenki tudja hogy a vonzalom érdekli a témában.. senkit se érdekel egyéb.. nyilván kell tisztálkodni :D most ez...
42/52 anonim 

válasza:

Én csupaszon szeretem, többnyire az eddigi párjaim is, viszont úgy vettem észre, ha mondjuk egy hétig nem vágtam le nem kaptam orált😀
43/52 anonim 

válasza:

én szeretem magamon hagyni, a fiúmnak is valamiért bejön ha szőrös egy kicsit felette.
ha nagyon piszkálod akkor érzékeny lesz meg sebesedik.
44/52 anonim válasza:
Nekem az enyhén szőrös nagyon bejön, amin kb. 3 mm a szőr. A teljesen csupasz kevésbé. A babapunci furcsa egy felnőtt nőn.
45/52 anonim 

válasza:

44
A "babapunci" nem a szőrtelen puncit jelenti.
46/52 anonim 

válasza:

Ja, de ha valakinek babapuncija van, és még szőrteleníti is, akkor az tényleg nagyon gyerekes.
47/52 anonim 

válasza:

én meg olyan vagyok hogy néha legyen bársonyos néha meg durván szőrös ;)
változatosság gyönyörködted. bnőm belemegy
48/52 anonim válasza:
Volt egy néger csajom, nála imádtam a szőrt. Sokszor úgy aludtam el, hogy rajta tartottam a kezem.
49/52 anonim 

válasza:

:D nem zavarta hogy aludna és rajta a kezed? hmm
50/52 anonim 

válasza:

Mindegyik verzió tud izgi lenni! Én azt szeretem ha alul csupasz, fent meg valamilyen forma, alakzat van. A legjobban az jön be ha minden csupasz, de a lehető legfentebb van egy kb 1-2 cm full szőrös "pötty", ami a lehető leghosszabb szőrből van!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!