Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Szőrös punci?
Ténylge elvárás mostmár a szőrtelen?
21 éves korosztályról beszélek.

27-es,azért nem mindenkinél megy a fújjolás,mert pl nekem tetszene,szingli pasiként,s akkor,s addig kényeztetném,kényeztetnélek,amíg legalább egymás után 5-szőr,6-szor el nem élvezel,vagy ahogy persze Te szeretnéd!!!
Mindenesetre nagy örömmel nyalnám,kényeztetném a szőrös csiklódat,puncikádat!

Engem nem zavar, ha van valamennyi, sőt ha formára van vágva izgat is.
De az igénytelen bozont, ami nincs rendben tartva az kinda turn off.
Saját magamat is rendszeresen borotválom, sőt amúgy borotváltva könnyebben is felizgulok, mert kényelmesebben érzem magam a bőrömben. Ha pedig már ennyit én pasiként tudok magamra adni, akkor tartsa magát rendben a párom is.
34/f

32
"A fullba mindenhol bozont nem, ilyennel voltam egyszer, soha többet, a kóc felhasogatta a cerka hegyét."
Fura. Nekem teljesen meg van hagyva és nagyon kellemesen puha a szőrzetem. :)

12
Le lettél pontozva, de egy szót nem értek abból, amit írtál...

16
"Amúgy az ennél a kérdésnél is tisztán kiviláglik, hogy a nők nagyon nem a férfiak elvárása miatt szőrtelenítenek, hanem a nemen belüli csoportnyomás és elvárás miatt, amit 20-30 év tudatipara vitt véghez a közgondolkodásban."
1. Aki gondolkozik és el mer térni a normától, az meg fogja hagyni szőrösen, ha neki úgy jobban tetszik.
2. A fiúk-férfiak is azért szőrtelenítenek, mert azt hiszik, hogy ez az elvárt.

24
"Csupaszon sokkal kenyelmesebb...."
Csupaszon kényelmesebb? :)) Ne viccelj velem. Mire akármilyen módszerrel leszeded, vért izzadsz. Sokkal kényelmesebb NEM leszedni.

33
"Saját magamat is rendszeresen borotválom, sőt amúgy borotváltva könnyebben is felizgulok, mert kényelmesebben érzem magam a bőrömben."
Hát a férfiaknak könnyebb, mert vastagabb a bőrük mindenhol. Ha neked kényelmes, hogy ahogy leszeded a szőrt, azonnal elkezd nőni és szúr, vág, harap (ezt loptam valahonnan), akkor lelked rajta. :)
"Ha pedig már ennyit én pasiként tudok magamra adni, akkor tartsa magát rendben a párom is."
Ööö, én is rendben tartom magam full szőrzettel. Meg szoktam mosakodni. :))

az ajkakról szedjétek is le valahogy sztem.. de ha felette kicsit szőrös az irtó szexi.
mikor lenyúlok a bugyiba és érzem a kezemmel már arra feláll :D
ezt csak azért írom mert lehet más pasi (pasitok) is lehet így fogja majd gondolni.

Óva intenék attól, hogy a fanszőrzettel kapcsolatos diskurzusba bevigyük az igényesség-igénytelenség / ad magára-nem ad magára / ápolt-ápolatlan gondolatkört. Ez, sajnos, újra meg újra megtörténik, és szerintem teljesen téves irányba viszi a témát. A fanszőrellenesek retorikája ez, az ő módszerük folyton az igénytelenség bélyegét rásütni, de legalábbis érzékeltetni ezt a véleményt azokkal szemben, akik meghagyják a nemi szőrzetüket. Holott ez a kérdés ízlés vagy/és praktikusság szempontú, semmi több. És nem is egészségügyi, sőt, számos eü. hátránya, kockázata van a szőr eltávolításának. Mindenesetre szerintem nem igénytelen és ápolatlan az, aki velem szemben nem borotválja 4 naponta tar kopaszra a fejét.
Ami meg a felizgulást illeti, különbözőek vagyunk. Nekem sokkal erősebb az érzékelési inger, ha szőrös az ágyékom, zacskóm. Tudni illik, hogy minden egyes szőrszál gyökeréhez érző ideg kapcsolódik, azért olyan fájdalmas, ha húzzák a hajad, vagy becsípődik a szőröd.
16os voltam
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!