Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha van párotok, de megnéztek egy csinos nőt, az még nem azt jelenti, hogy meg is csalnátok vele a párotokat?

Nőként válaszolok. Nem vagyok a mai értelemben vett 10/10es nő, de nincs okom panaszra.
Párom is megnézi a csinosabb, nagyobb mellű és seggű nőket. De sosem csalna meg velük. Miért? Mert tudom, hogy kik tetszenek nekik. Azokat meg nem mellettem fogja megnézni... Kettő, aki otthon jól lakik az nem megy máshova étkezni.

Dehogy csalnám meg.
De attól, ha látom, hogy valami szép még meg lehet nézni.

Szexuális vonzalom...
Megdugnám...de csak ha nincs éppen párom.

A #6 legalább őszinte volt.
A férfiak többsége simán megcsalná a párját, ha látna egy jobb paraméterekkel rendelkező pipit.
De nem lenne belé szerelmes, nem hagyná el emiatt az asszonyt. A szerelem meg a tartós kapcsolat már teljesen más kategória.

De, sokszor azt jelenti, hiszen a szexuális vonzalom miatt nézzük meg a nőket, nem azért mert milyen jó felsője van. Persze nem mindeki fogja megcsalni a párját.
Az ilyen helyzetek azért izgatóak a férfiaknak, mert bármennyire is igyekszik az asszony, akkor sem tud fiatal nagymellű szöszi lenni (csak példa, ide mindenki helyettesítse be a neki megfelelőt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!