Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik, ha van párotok, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha van párotok, de megnéztek egy csinos nőt, az még nem azt jelenti, hogy meg is csalnátok vele a párotokat?

Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 10:04
 1/10 anonim ***** válasza:
43%

Nőként válaszolok. Nem vagyok a mai értelemben vett 10/10es nő, de nincs okom panaszra.

Párom is megnézi a csinosabb, nagyobb mellű és seggű nőket. De sosem csalna meg velük. Miért? Mert tudom, hogy kik tetszenek nekik. Azokat meg nem mellettem fogja megnézni... Kettő, aki otthon jól lakik az nem megy máshova étkezni.

2023. jún. 27. 10:06
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Így van. Ha látok egy szép csinos nőt megnézem, de a párom azért a párom mert ő tetszik és szeretem :) nem csalnám meg!
2023. jún. 27. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Természetesen nem.
2023. jún. 27. 10:09
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Dehogy csalnám meg.

De attól, ha látom, hogy valami szép még meg lehet nézni.

2023. jún. 27. 10:14
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Leginkább természetesen nem azt jelenti.
2023. jún. 27. 10:36
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Én az esetek többségében megtenném ha úgy adódna. Persze ritkán adódik úgy... 😄
2023. jún. 27. 10:43
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

Szexuális vonzalom...

Megdugnám...de csak ha nincs éppen párom.

2023. jún. 27. 10:52
 8/10 Hussaro Hungaricus ***** válasza:

A #6 legalább őszinte volt.

A férfiak többsége simán megcsalná a párját, ha látna egy jobb paraméterekkel rendelkező pipit.

De nem lenne belé szerelmes, nem hagyná el emiatt az asszonyt. A szerelem meg a tartós kapcsolat már teljesen más kategória.

2023. jún. 27. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
Megnézni tuti megnézem, de megtenni csak akkor tenném meg, ha beszélhetnénk és utána is tetszene. Rengeteg csaj van akit ránézésre meg, de vagy én nem vagyok az esete, vagy ha megszólal elmegy tőle a kedvem. Én így működök. Persze ha lenne olyan lehetőség, hogy csak szex úgy ahogy látom akkor elméletben már sokkal meg is történt.
2023. jún. 27. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:

De, sokszor azt jelenti, hiszen a szexuális vonzalom miatt nézzük meg a nőket, nem azért mert milyen jó felsője van. Persze nem mindeki fogja megcsalni a párját.

Az ilyen helyzetek azért izgatóak a férfiaknak, mert bármennyire is igyekszik az asszony, akkor sem tud fiatal nagymellű szöszi lenni (csak példa, ide mindenki helyettesítse be a neki megfelelőt).

2023. jún. 27. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!