Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az életmódom hozzadéka ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az életmódom hozzadéka ez?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja elkezdtem keményen edzeni súlyokkal, heti kétszer kardiózom is. Az étrendem zabból, sovány húsokból, halakból, túróból, rízsfélékből és kiegészítésként fehérje turmixból, vitaminokból, kreatinból és l karnitiből állnak. Jóféle szénhidrátok, fehérjék és zsírok, és persze megfelelő pihenés és folyadék fogyasztás. Azóta kanosabb vagyok, több mindenki vonzó és hosszasabban, keményebben áll a farkam. Már csak a cigit lenne jó letenni, inni nem iszom.
2023. jún. 26. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hűha:D

Csak ìgy tovább. Àlljon a zászló bàttya. 😉

2023. jún. 26. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom az edzés fokozza a libidót. De nem vagyok szakértője a kérdésnek.
2023. jún. 26. 20:22
 3/7 A kérdező kommentje:
A súlyzós edzés fokozza a tesztoszteron szintet, bizonyos ételeket pedig mellőzök amik csökkentik, például szójatermékek.
2023. jún. 26. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bizony haver attól! Ha elkezd az ember sportolni annak számos "mellékhatása" (=kedvező élettani hatása) van. Kezdve a libidótól folytatva az általános állóképességen, a jobb közérzeten át egy csomó mindenig. Megnő az ellenálló képességed a betegségekkel szemben, sőt az éjszakai bulizás is sokkal jobban megy :)
2023. jún. 26. 21:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Éjszakai bulizás alatt a zegre gondolsz?
2023. jún. 26. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne is mondd. Egy jó hónapja tolom újra keményen az ökölvívást és nem elég a napi két szex még késő este kikell vernem, mert annyira áll. Ugye nagy mértékben javul a vérgkeringés, aktívabban működik a szervezet a jó kajáktól meg tele vagy energiával. Így farkad olyan lesz mint a betony.
2023. jún. 27. 00:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Én már a kocogásnál is ezt tapasztaltam.
2023. jún. 27. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!