Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mennyi idő múlva érdemes nagyobb méretű butt plugra váltani?

Én inkább pár hetet mondanék, minél kisebb a váltás méretben talán annál gyorsabban lehet haladni, nagyobb méreteknél már főként fontos a fokozatosság, van aki azt mondja hogy, ha mar viszonylag nagyobb méretet hordasz akkor több idő kell a táguláshoz, nekem lehet azt mondani, hogy egyenletrs volt. Nekem kb 2-3 hét volt, hogy tényleg kényelmesen nagyobbra válthassak csak akkor az álandó viselést igényel kb.
L

A záróizom a plug tartós hordásakor sem lazul ki. A plug nyaka vékony, nem igazán tágít semmit.
Amúgy meg plugból a kellemes kitöltöttség érzéshez a lehető legnagyobbat érdemes hordani, amit még könnyen be tudsz tenni magadnak. De ez a méret nem igazán fog a plug hordásától változni. Változni inkább attól fog, hogy ha megtanulod ellazítani a záróizmokat, ezáltal nagyobb méretet is fájdalom nélkül be tudsz fogadni, mert tudatosan el tudod lazítani behelyezéskor.
Én évek óta ugyanolyan méretűt hordok, mert nekem ez megy kényelmesen, könnyedén.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!