Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kb mennyi idő múlva érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb mennyi idő múlva érdemes nagyobb méretű butt plugra váltani?

Figyelt kérdés
Napi néhány óra viseléssel mennyi idő alatt lazul el úgy a záróizom, hogy nagyobb méretű plug helyezhető be? Néhány nap, esetleg pár hét? Elsősorban attól kérdezem, akinek van benne tapasztalata :)

2023. jún. 26. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább pár hetet mondanék, minél kisebb a váltás méretben talán annál gyorsabban lehet haladni, nagyobb méreteknél már főként fontos a fokozatosság, van aki azt mondja hogy, ha mar viszonylag nagyobb méretet hordasz akkor több idő kell a táguláshoz, nekem lehet azt mondani, hogy egyenletrs volt. Nekem kb 2-3 hét volt, hogy tényleg kényelmesen nagyobbra válthassak csak akkor az álandó viselést igényel kb.

L

2023. jún. 26. 09:54
 2/10 A kérdező kommentje:
A jelenleg használt a legszélesebb pontján 7cm átmérőjű :)
2023. jún. 26. 11:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól függ hogy hány órán át van benned, hanem hogy mennyire tanulod meg ellazítani magad.
2023. jún. 26. 11:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te fiú vagy lány vagy?
2023. jún. 26. 11:32
 5/10 A kérdező kommentje:
F :)
2023. jún. 26. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
Amikor már kiesik belőled a sz@r, akkor dugjál fel nagyobbat.
2023. jún. 27. 19:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak szólok, hogy az ehhez hasonló dolgoktól nem esik ki belőled semmi. Akárhogy ellazul a záróizom, nem marad úgy. Néhány percen belül pontosan annyira összehúzódik, ahogyan volt :)
2023. jún. 28. 04:18
 8/10 anonim ***** válasza:
96%

A záróizom a plug tartós hordásakor sem lazul ki. A plug nyaka vékony, nem igazán tágít semmit.

Amúgy meg plugból a kellemes kitöltöttség érzéshez a lehető legnagyobbat érdemes hordani, amit még könnyen be tudsz tenni magadnak. De ez a méret nem igazán fog a plug hordásától változni. Változni inkább attól fog, hogy ha megtanulod ellazítani a záróizmokat, ezáltal nagyobb méretet is fájdalom nélkül be tudsz fogadni, mert tudatosan el tudod lazítani behelyezéskor.

Én évek óta ugyanolyan méretűt hordok, mert nekem ez megy kényelmesen, könnyedén.

2023. jún. 28. 08:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Nehezebben tudok ellazulni, így számomra két méretváltás között hónapok is el tudnak telni, ha nagyobb szünetet hagyok akkor meg lehet az egészet elölről kezdeni.
2023. júl. 5. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem is idő kérdése hanem elhatározás hogy márpedig ezt a hatalmas plugot fel fogom tudni helyezni. Sokszori alkalommal próbáltuk, és egyedül is rengeteg síkosítóval pedig neki (barátnőm) szinte elsőre könnyedén bement. Ez mitől lehet, pedig ő aztán nem játszik ilyenekkel csak most is kipróbálta, nekem folyamatosan elakad a fájdalomtól.
2023. júl. 18. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!