Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom azt szeretné, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt szeretné, hogy bevegyünk egy lányt 3. nak. Már nagyon régóta szeretné. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy jó lenne e..24/L
2008. dec. 30. 16:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem mért nem vagy neki elég te is ....

Én megtiltanám neki!

2008. dec. 30. 16:48
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha te nem vagy biztos ebben a dologban, és ahogy olvastam nem igazán rajongsz az ötletért, akkor semmiképp ne engedj 3. félt az ágyatokba. Csak elronthatja a későbbi kapcsolatotokat. R.
2008. dec. 30. 16:54
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
nem szerethet már téged annyira mint régen ezért ezzel próbálkozik h legyen egy harmadik.mivel ott leszel te is meg közbe mással is lehet
2008. dec. 30. 17:08
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
vagy épp hogy szeret téged és nem akar megcsalni, de vágyik valami kis újdonságra..
2008. dec. 30. 17:15
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
küld el a fa**ra....én úgy kitenném h a lába nem érné a földet ha már a gondolat kicsi szikrája is megforgulna a fejébe h rajtam kívül más nőhöz is hoyyá akar nyúlni...ennyi
2008. dec. 30. 17:17
 6/11 anonim válasza:
89%
Ha Te nem szeretnéd akkor semmiképp se engedd! Ha két ember igazán szereti egymást akkor oda nem fér be egy harmadik... Mi is gyakran viccelődünk a barátommal ezzel hogy "mien jó lenne..", de sose tennénk meg igaziból. Mindenkinek vannak perverziói de szerintem ez túllépi azt a bizonyos határt.
2008. dec. 30. 17:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szóval más lánnyal is ki akarja próbálni, de mivel megcsalni nem akar a hátad mögött, ezért a szemed előtt tenné....Én biztos, hogy nem engedném meg. Legalábbis ha szerelmesek vagytok, akkor semmiképp!!!!!!!!
2008. dec. 30. 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem meg kombinálás helyett inkább mérlegeld, hogy te vágysz e arra, hogy kipróbáld milyen lehet egy nővel. Ne azért tedd meg mert ő nagyon akarja.

Az én párom is régóta szeretné ezt, én sose zárkóztam el mereven, a lényeg, hogy meg tudjátok beszélni az ez esetben felmerülő problémákat. Nálunk már volt olyan, hogy majdnem megtörtént, egy harmadik személlyel. Az utolsó pillanatban mondtam nemet, valami visszatartott, vagy csak elég volt annyi belőle, én se tudom...

A lényeg, hogy legyetek nyiltak egymással.

Amúgy sok férfi vágyik erre, és az nem azt jelenti, hogy nem szeret téged eléggé.

18/L

2008. dec. 30. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem, ez csak akkor jó ha a 2 lány biszex és egyik sem a barátnőd, csak egyéjszakás kaland mind a hármótoknak, vagy a másik eset, hogy mind a 3-an szeretitek, kívánjátok egymást..
2008. dec. 30. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
küld el a francba..(sry)
2008. dec. 30. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!