Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha durva vol velem első szexnél a többinél is az lenne?
Társkeresőn megismerkedtem egy sráccal hosszú ideig beszélgettünk majd egyszerűen megszakadt a kapcsolat, pár hónapja viszont újra elkezdtünk ismerkedni, randizgattunk majd én elmentem hozzá és lefeküdtem vele.
Pár napig akartam ott maradni de inkább másnap hazajöttem...
Tudom, hogy az első nem mindenkinek jó érzés de ő annyira durva volt velem, hogy utána is fájt, és tényleg semmibe vette nekem mi a jó.
Utána elnézést kért és, hogy megbánta de rég nem volt senkivel és elragadta a hév.
Viszont én nem hiszem, hogy erről lenne szó.
Tudta szűz vagyok annak ellenére, hogy fiatal már nem vagyok annyira, mégis úgy bánt velem mintha nem lennék az.
Mondtam nekem ez nem megy ne keressen de szerinte meg tud változni adjak neki egy esélyt.
Nagyon oda voltam érte de ez az első alkalom borzasztó volt.
Úgy gondolom ha elsőnek durva volt ezután is az lenne ez nem változik ha valaki alapból ilyen...

Akkor ez ennyi, engedd el.
Tudta mit (nem) akarsz, nem érdekelte(d).

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!