Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha durva vol velem első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha durva vol velem első szexnél a többinél is az lenne?

Figyelt kérdés

Társkeresőn megismerkedtem egy sráccal hosszú ideig beszélgettünk majd egyszerűen megszakadt a kapcsolat, pár hónapja viszont újra elkezdtünk ismerkedni, randizgattunk majd én elmentem hozzá és lefeküdtem vele.

Pár napig akartam ott maradni de inkább másnap hazajöttem...

Tudom, hogy az első nem mindenkinek jó érzés de ő annyira durva volt velem, hogy utána is fájt, és tényleg semmibe vette nekem mi a jó.

Utána elnézést kért és, hogy megbánta de rég nem volt senkivel és elragadta a hév.

Viszont én nem hiszem, hogy erről lenne szó.

Tudta szűz vagyok annak ellenére, hogy fiatal már nem vagyok annyira, mégis úgy bánt velem mintha nem lennék az.

Mondtam nekem ez nem megy ne keressen de szerinte meg tud változni adjak neki egy esélyt.

Nagyon oda voltam érte de ez az első alkalom borzasztó volt.

Úgy gondolom ha elsőnek durva volt ezután is az lenne ez nem változik ha valaki alapból ilyen...

2023. jún. 18. 12:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Miért is lenne más?
2023. jún. 18. 12:16
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Dobd!
2023. jún. 18. 12:25
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Figyelj, nagyon jól tudta hogy neked ez lesz az első és telibeszarta. Itt nem arról van szó, hogy jajj elkapott a hév.
2023. jún. 18. 12:29
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Máskor is el fogja kapni a hév és közben téged ugyanugy vagy még inkább le fog szarni! Fogadd el, hogy ennyi volt a történetetek.
2023. jún. 18. 12:33
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Tudja, hogy naiv és ebből kifolyólag még buta vagy.. különben már az elsőbe se szaladtál volna bele..
2023. jún. 18. 12:46
 6/17 anonim ***** válasza:
47%

Mit jelent, hogy durva?

Ahhoz képest volt az, hogy szűz voltál, vagy egyébként is arra ment, hogy fájdalmat okozzon neked?

2023. jún. 18. 12:48
 7/17 A kérdező kommentje:

6

Egy nem szűz nőnek is durva...

Úgy lefogott, hogy az később is meglátszódott.

2023. jún. 18. 13:00
 8/17 anonim ***** válasza:
79%

Te viszont soha nem említetted, hogy lenne ilyen fantáziád.

Kizárólag azért csinálta így, mert ő ilyen?

2023. jún. 18. 13:02
 9/17 A kérdező kommentje:

8

Előtte azért beszéltünk róla mi oké és mi nem, mivel már rég ismerkedünk volt szó a szexről és arról elsőnek csak legyen óvatos de nem volt az. Szerintem ő az ilyesmit élvezi és direkt nem mondta el.

2023. jún. 18. 13:07
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

Ha már az elsőnél is az volt amikor r.hadtul nem kellett volna, akkor a többinél is az lesz elhiheted.

Én a helyedben tuti nem kezdenék vele mégegyszer de persze a Te döntésed.

2023. jún. 18. 13:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!