Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nagyon rávagyok indulva a mostohatesómra?
Együtt élünk szóval nem tudom ignorálni. Még fiatalabb korunkban, azaz pár éve talán több esélyem lett volna mert akkor úgy nyitottabb volt és adott 1-2 jelet. De most semmi.
Nagyon vonzó számomra, annyi minden történt ami számomra izgató meg minden hogy nem tudom elfelejteni. Tényleg nagyon kívánom, sokszor szoktam (amikor kint hagyja valahol) a bugyiját is segítségül venni... De nem akarok most ilyesmikkel cifrázni a kérdést. Mit tegyek?
Egyébként még szüzek vagyunk. Nyíltan meg nem akarok bepróbálkozni nála mert félek hogy elmondja a szülőknek.

vannak elszalasztott lehetőségek. ez is ilyennek tűnik
esetleg célozgass, adj te jeleket.
(azt meg, hogy mi sért szabályt, ők döntik el, ahogy épp gondolják..)

2# Milyen jeleket ?
4# én 20, ő pár évvel fiatalabb

Nem értem mit ártottam neked hogy ilyen stílusba beszélj velem.
Nem csenem el, ott hagyja. Nem akarok más csajt. Szerintem egy picit jobban ismerem mint te, de nem vitázni akarok. Kiírtam egy kérdést válaszokat szeretnék, előre is köszi aki segít.

Biológiailag nincs ebben semmi rossz, nem rokonod, teljesen egeszseges vonzódas.
Anyaként viszont ha a mostohafiam rámászna a lanyomra (vagy forditva), nagyon nem lennék boldog.
Na meg mi van ha összejön, aztán összevesztek? Ugy hogy együtt éltek...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!