Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nagyon rávagyok indulva a mostohatesómra?

Figyelt kérdés

Együtt élünk szóval nem tudom ignorálni. Még fiatalabb korunkban, azaz pár éve talán több esélyem lett volna mert akkor úgy nyitottabb volt és adott 1-2 jelet. De most semmi.

Nagyon vonzó számomra, annyi minden történt ami számomra izgató meg minden hogy nem tudom elfelejteni. Tényleg nagyon kívánom, sokszor szoktam (amikor kint hagyja valahol) a bugyiját is segítségül venni... De nem akarok most ilyesmikkel cifrázni a kérdést. Mit tegyek?

Egyébként még szüzek vagyunk. Nyíltan meg nem akarok bepróbálkozni nála mert félek hogy elmondja a szülőknek.

2023. jún. 17. 21:35
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
És a kérdésre figyeltem, nem sért semmilyen szabályt. Vannak az oldalon még ilyen kérdések.
2023. jún. 17. 21:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

vannak elszalasztott lehetőségek. ez is ilyennek tűnik

esetleg célozgass, adj te jeleket.

(azt meg, hogy mi sért szabályt, ők döntik el, ahogy épp gondolják..)

2023. jún. 17. 21:52
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Stepsister.
2023. jún. 17. 22:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2023. jún. 17. 22:02
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Nincs ezzel semmi gond. Nem édestestvérek és ellenkező neműek, teljesen természetes a vonzódás.
2023. jún. 17. 22:33
 6/17 A kérdező kommentje:

2# Milyen jeleket ?

4# én 20, ő pár évvel fiatalabb

2023. jún. 17. 23:03
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Te szűz vagy a mostohatesód már nem biztos 😃 Ja és 20 évesen még nem ott kellene fejben tartanod mint a 13 éveseknek hogy elcsent bugyiba recskázol, hanem ideje lenne elkezdened csajozni.
2023. jún. 17. 23:23
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem értem mit ártottam neked hogy ilyen stílusba beszélj velem.

Nem csenem el, ott hagyja. Nem akarok más csajt. Szerintem egy picit jobban ismerem mint te, de nem vitázni akarok. Kiírtam egy kérdést válaszokat szeretnék, előre is köszi aki segít.

2023. jún. 17. 23:44
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

Biológiailag nincs ebben semmi rossz, nem rokonod, teljesen egeszseges vonzódas.

Anyaként viszont ha a mostohafiam rámászna a lanyomra (vagy forditva), nagyon nem lennék boldog.

Na meg mi van ha összejön, aztán összevesztek? Ugy hogy együtt éltek...

2023. jún. 17. 23:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki a lány? Mesélj róla?
2023. jún. 17. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!