Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az ideális száma a szeretkezéseknek fiatal házasoknál? Úgy értem hetente mennyiszer?
Fiatal házasoknál HETENTE??? Naponta mennyi, az a kérdés!
Tegyél le a 100%-ról. Ha fáradtak vagytok, csak kényeztessétek egymást. Ölelés, csók... sok simogatás. Ha közben megjön a kedvetek, az nem baj... akkor jöhet a többi is. Ha nem jön meg, akkor pedig ellazultok, és jobban tudtok pihenni.
Az új házasság egy életmódváltás: stresszel jár. Ha megszoktátok, majd jobban fog menni.
Szerintem sem az számít hogy hetente, hanem hogy naponta, ha fáradtak vagytok az nem akadálya a kényeztetésnek, vagy az orális szexnek.
A párom nagyon szereti a ha egy fáradt nap után este kényeztetem és közben én is beindulok, néha a fürdő szobában kapom az számba és akkor nem menkülhet.
A lényeg az hogy mind a kettőtöknek jó legyen. Nem kell a kemény szex "mindennap" ha fárattak vagytok és kívánjátok egymást akkor maradjon a kényeztés. /orális szex/
Ilyenre nem gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!