Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálás közben egyszer csak elkezdett a testem remegni, még a fogam is vacogott. De nem fáztam vagy ilyesmi. Ez mi lehetett? 17 éves lány vagyok!
Figyelt kérdés
2008. dec. 23. 23:19
1/10 anonim válasza:
Gratulálok, eljutottál a csúcsra :)
2/10 anonim válasza:
Elélveztél egy nagyot biztos!Hány éves vagy?
4/10 A kérdező kommentje:
Na és honnan veszed hogy nem vagyok 17?
Azért mert ez tudnom kéne?
Nem lehet mindenki olyan okos, és amúgyis most csinálom először.
2008. dec. 23. 23:29
5/10 A kérdező kommentje:
Ilyen ha elmegyek?
Mert végülis nem éreztem semmi olyat csak ezt a remegést.
2008. dec. 23. 23:31
6/10 anonim válasza:
én is ezt éreztem:)hajrá ez már a csúcs volt
7/10 anonim válasza:
Több fajta intenzitású orgazmus van.
Ez még csak a kezdet volt.
8/10 anonim válasza:
:-) nincs is szebb az ember életében az első orgazmusnál.
9/10 anonim válasza:
Az orgazmus élmény biológiai folyamata a következő:
A nemi szervektől indul a ágyéki csigolyáktól halad fel az agyig majd vissza a nemiszervekig szóval ez az egész
a testet behálózó idegpályákon és a gericvelőben történik a folyamat ami okozhat az általad leirt és egyébb testi reakcióat.
10/10 anonim válasza:
Fiú vagyok, de szerintem nem orgazmus volt. Be lehet úgy izgulni, hogy remegsz, igaz, hogy általában tudni is szoktad, hogy mitől van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!