Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon mi lehetett a célja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lehetett a célja ezzel a srácnak?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem pár napja egy sráccal és csak egyszer csináltuk, viszont ő 2 óvszert vett elő valamiért. Mivel csak egyet használtunk el, a másikat simán otthagyta az éjjeliszekrényemen, pedig nyilván tudta, hogy használatlan.

Szerintetek miért csinálhatta ezt? Miért vett elő kettőt és utána miért nem rakta el a használatlant?

Előre is köszönöm a válaszokat!

#gumi #szex #szándék #Nálam hagyni
2022. szept. 11. 17:03
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
19 éves, kb 11 éves korunk óta ismerjük egymást. Nem akarna velem összejönni ezt világosan tisztáztuk már, de én úgy gondoltam, hogyha egyszer lefekszünk, akkor már ennyi erővel miért ne lehetne többször is?
2022. szept. 11. 19:26
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg mi volt vele esetleg.
2022. szept. 11. 19:29
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet hogy tényleg hibának érezte a dolgot, meg hogy ezzel tönkretettétek a sokéves barátságotokat, a többszöri szex meg szerintem csak tovább mélyítené benne a bizonytalanságot és a kellemetlenséget. Szerintem hagyd, oka van hogy nem ír és ne erőltesd, mert lehet így is fura neki. Keress valaki mást, akivel szexelhetsz kötöttségek nélkül, nem olyan nehéz lányként, egy idő után hamar találsz gondolom.
2022. szept. 11. 19:37
 24/41 A kérdező kommentje:
Jaj nem tettünk tönkre semmit, osztálytársak voltunk csak anno, nem barátok
2022. szept. 11. 19:39
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Kúrópajtit bárhol találsz (ha nincs esetleg már most is), ha neki ez nem fekszik (márpedig ha feküdne, akkor szerintem írt volna már), akkor ne piszkáld a dolgot, elégedj meg ennyivel.
2022. szept. 11. 19:44
 26/41 A kérdező kommentje:
Persze, megelégszem, köszönöm a válaszokat
2022. szept. 11. 19:48
 27/41 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyen jellegű összefekvéseknek gyakran ez a kimenetele, hát sajnálom, legalább megtapasztaltad.
2022. szept. 11. 20:01
 28/41 anonim ***** válasza:
89%

A férfiak nem szoktak utalgatni dolgokra. Ennél egyszerűbb a kommunikációnk.

Ha akar valamit jelentkezik, ha nem, eltűnik. A gumi pedig tök véletlenül maradt ott

2022. szept. 12. 09:21
 29/41 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg nem véletlenül maradt ott :D (korábbi válaszoló)
2022. szept. 12. 13:41
 30/41 anonim ***** válasza:
92%
Hat hogy tortent, hogy lefekudtetek, milyen szituacioban alakult igy? Lehet ettol is fugg a dolog.
2022. szept. 12. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!