Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztata vagy makkvibrátor inkább?
Figyelt kérdés
Vettem egy nagyon drága masszírozógépet. Thumper, legdrágább darab. Nem ez a lényeg. Oltári jó, és természetesen egyből kipróbáltam milyen érzés odarakni. Pillanatok alatt felállt és majdnem el is mentem. Szóval gondoltam jó lenne, ha vennék valami vibráló szexuális eszközt. Prosztata vibrátort szeretnék talán legjobban mert marha jó érzés turkálni is. De nem elég vastag egyik sem, arról meg fogalmam sincs hogy érezhető erejük van e egyáltalán pl egy ilyen masszázsgéphez képest. Gondolom nincs. Volt egy vibráló műpuncim régen, de hát inkább hangja volt mint vibrációja. Szóval nem tudom. A legjobb az lenne ha olyan lányt találnék aki felcsatolhatóssal megdug, de ez esélytelen sajnos úgyhogy nem várok tovább. Szerintetek mit vegyek?2022. aug. 13. 16:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!