Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van az a pénz?
35 éves nő vagyok, kaptam egy elég vonzó "üzleti ajánlatot". Be kellene költöznöm egy családhoz ( férfi+feleség szerűség, 3 gyerek). A férfi és nő között már semmilyen fizikális dolog nincs. Elválni nem akarnak a gyerekek miatt, de a hapsi nem bírja szex nélkül.
Felajánlott egy havi nem rossz fizut, természetesen ingyen lakhatás, se rezsi, se kajába nem kell beszállnom. Persze 1 feltétele volt: legyek nimfo, igényeljem legalább napi 1x. Ezzel mondjuk semmi gond, akár többször is, csak nem tudom hogy fogom megszokni a másik nőt, még akkor sem, ha semmi nincs köztük. Nektek volt már hasonló tapasztalatotok?
Kamu vagy sem - mégis mit vársz tőlünk, hogy mi döntsünk helyetted? Na azt nem tudunk. Neked a saját értékrendet hogy akarsz-e házicseléd / háziprosti lenni pénzért cserébe. Ha a gyomrod bírja és neked okés akkor odaköltözöl. Ha olyan dolgokat is kérnek ami nem volt benne a "szerződésben" (háztartás vezetése + 3 gyerek babysitterkedése + kerti munka + ilyen-olyan szex ami nem volt megbeszélve) akkor fogod szépen a cókmokodat és lelécelsz. Benne van ilyenkor a pakliban hogy a végletekig próbálnak kihasználni.
- Ne add ki magad teljesen, irataid, bankkártyád, telód stb. nálad legyen ne náluk ("berakjuk a páncélba, a miénk is ott van ha esetleg betörtének ne vigyék el").
- Úgy cuccolj oda hogy bármikor le tudj lécelni ha valami nem tetszik.
- Hetente kérd a jussod és előre.
- Legyen "beszoktatási" időszak, 2 hét hátmenet amikor még nem alszol ott mindig, de már fizessenek pl. fél összeget, hogy lásd működik-e a gyakorlatban.
- Ne írj alá semmi "okosságot", céges papírokat, hitelszerződést stb. meg pláne ne.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Érdekes, a 7-es komment szerint akkor még pasi voltál...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!