Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Van az a pénz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Justdoit60 kérdése:

Lányok! Van az a pénz?

Figyelt kérdés

35 éves nő vagyok, kaptam egy elég vonzó "üzleti ajánlatot". Be kellene költöznöm egy családhoz ( férfi+feleség szerűség, 3 gyerek). A férfi és nő között már semmilyen fizikális dolog nincs. Elválni nem akarnak a gyerekek miatt, de a hapsi nem bírja szex nélkül.

Felajánlott egy havi nem rossz fizut, természetesen ingyen lakhatás, se rezsi, se kajába nem kell beszállnom. Persze 1 feltétele volt: legyek nimfo, igényeljem legalább napi 1x. Ezzel mondjuk semmi gond, akár többször is, csak nem tudom hogy fogom megszokni a másik nőt, még akkor sem, ha semmi nincs köztük. Nektek volt már hasonló tapasztalatotok?

2022. máj. 17. 15:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne valami csavar a dologban, miért akarná, hogy oda költözz? Egyszerűbb lenne, ha meglátogatna. A gyerekeknek se kellene magyarázni, hogy ki ez a néni... Nem kóser.
2022. máj. 17. 15:48
 2/24 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ne alazd meg magad,de Te tudod.

Valószínű amúgy is kamu kérdés.

2022. máj. 17. 15:49
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Vagy te vagy a pasi nincs tisztában a nimfo jelentésével.

Miért kell beköltöznöd hozzájuk? Ebből lehet konfliktus mind az exfeleséggel, mind a gyerekekkel. Béreljen vagy vegyen neked egy számára is megfelelő ingatlant és meglátogat minden nap. Nem kell látni a gyerekeknek hogy apu álló faxal rohan ki a "házvezető" nőtől ha cseng a telefon.

2022. máj. 17. 15:51
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
Köszönjük lacika
2022. máj. 17. 15:52
 5/24 anonim ***** válasza:
78%
Orbit nagy kamu vagy!
2022. máj. 17. 16:25
 6/24 Dzsoki ***** válasza:
73%
Mekkora ingatlan és hol laknál? Tehát,egy szuterén vagy külön lakrész esetén még csak,csak. Továbbá,a férj ajánlata,amit írtál. Mennyiben egyezik ez,a nőével,illetve a nő, mit mondott? Főznöd is kellene,meg a gyerekekre is vigyázni vagy mi lenne a feladatod a szexen kívül?
2022. máj. 17. 16:27
 7/24 A kérdező kommentje:
6-os! Legonkább a szex a "feladat", de nyilván jó, ha otthonosan érzi magát az ember (főzés)..... Szerintem ezt egyáltalán nem lehet így, hogy csak szex és azt is számolom, hogy hány vol már egy nap. Ha számolgatnám és pasi lennék, én tuti kidobnám saját magamat :D
2022. máj. 17. 16:30
 8/24 anonim ***** válasza:
81%
Akinek telik a "nem rossz fizu"-ra csak azért hogy minden nap dugjon, annak telne egy bérelt lakásra is, hogy ne a gyerekei előtt kúrjon egy cafkát. Ergo kamu az egész, ezt nem így szokták ám csinálni... :)))
2022. máj. 17. 16:43
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz elhinnem, hogy ez igaz. Vagy legalábbis azt, hogy nő a kérdező.

De hogy válaszoljak is: van az az élethelyzet és pénz, hogy egy időre belemennék ilyenbe. Persze csak ha nem nagyon ronda/nagyon kövér a pasi és a feleség sem kergetne az őrületbe.

2022. máj. 17. 16:43
 10/24 anonim ***** válasza:
92%
Kamu
2022. máj. 17. 17:01
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!