Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm 3 és fél hónapja. És még nem volt szex. Sőt azt se engedte hogy bármilyen módon is kielégítsem. Mit tegyek? Tényleg legyek vele kicsit bunkó?
Maga a dolog elindul szóval nyaltam is meg ujjaztam is de amikor elélvezne akkor mindig leállít!
ha megkérdezem miért azt mondja hogy nem tudja.
Ez egyre rosszabb és már ha ilyen történik kezdek idegrohamokat kapni.
Majdnem eltörtem a kezem amikor idegességembe belevertem a beton falba,el kezd zsibbadni a fogam és majdnem össze is csuklottam.
Nem tudom miért csinálja de kezdem úgy érezni hogy nem érdemes tönkretennem magam.
Ja és az benne a legrosszabb hogy az előző barátaival sokkal hamarabb lefeküdt.
A legtöbbet az elsőnél várt de az is csak 1 hónap volt.
Ő halak amely jegy arról híres hogy szereti ha kihasználják és többen is mondták már hogy mondjam meg neki hogy vagy teszi a dolgát vagy dobom de ez vhogy nem az én műfajom és félek hogy elveszítem.
Azt kell, hogy mondjam a barátnőd hülye, már bocsi!
Én örülnék neki ha a pasim igy kényeztetne, nálunk forditva van! Én kényeztetem ő engem nagyon ritkán én kész vagyok máár ettől!
Ha bunkó vagy vele az nem megoldás!
Beszéld ezt meg vele, mert biztos van oka amiért igy viselkedik!
Ha megindolkolja legalább megnyugszol és nem teszed magad tönkre!
És ő hogy áll hozzád? Ő kielégit téged?
Lány vagyok.
Megértem a reakciódat, ki akarod elégíteni, de nem engedi, pedig megteszel mindent érte. De gondolkodtál már az okán?
Lehet, hogy az előző barátaival megbánta a korai szexet, és veled nem akarja elrontani. Vagy az utóbbi barátja durván bánt vele, bármi lehetséges.
Nem biztos, hogy a nyalás közben hirtelen kiböki, hogy az előző barátja ezt meg ezt rosszul csinálta. Térj rá vissza később, mikor nem az ágyban vagytok.
Óvatosan tapogatózz, de szegezd fel neki egyből a kérdést.
Azért ne tedd tönkre magad :) Inkább gondolkozz el ezen :)
famerilla.
Akarom mondani, NE szegezd egyből neki a kérdést... :)
(utolsó hsz.)
ne legyél bunkó
próbáld meg rávezetni a válaszra, akarom mondani, mond neki h próbálja meg leírni vagy szavakba önteni, hogy miért állít meg...
nekem is volt hasonló gondom, amikor elkezdtem érezni, hogy jön az élvezet, bepánikoltam, ez pszichés volt nálam, a pasimmal addig nyűttük a lelki dolgot, hogy kiderült, hogy voltak rossz elnyomott emlékeim gyerekkoromból szexualitás terén...
Lehet, hogy rossz szexuális élményei voltak eddig?
És mi lenne, ha amikor leállít, akkor nem állnál le, hanme folytatnád nyalással?
Én dettó ugyanezt csináltam adott helyzetben, és hidd el, tényleg nem volt fogalmam róla, hogy miért állítom le. Nekem csak idő kellett, és nyugodt környezet.
Szerencsém volt, mert nem siettetett, és így egy idő el tudtam magam engedni. Ha neki szegezed a kérdést, akkor jól be fog pánikolni. Hidd el, ez a leányzónak is nyomás. Csak légy türelmes.
Hali!
26-ám karácsonykor megtörtént amire régóta vártam:)
Bár nem eggyezett bele olyan könnyen és mint kiderült azért mert félt hogy nem lesz jó mert ugye én még nem voltam nővel.
De sikerült és azt mondta hogy élvezte.
Az elején az idegességtől nem állt fel de áthidaltuk ezt a problémát és sikerült:D
Igaz hogy kb fél óra 45 perc után abbahagytuk mert nagyon elfáradt szegény ugyanis ő volt felül de nagyon boldog vagyok:)
Bár kicsit rosszul esett neki hogy nem tudott eljuttatni a csúcsra mert még nem történt vele ilyen de azt meg nem akartam neki elmondani hogy trükköztem egy kicsit:)
Köszönöm hogy lelket öntöttetek belém,nagyon rendesek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!