Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti képesek lennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti képesek lennétek 20ezere oralisan kielégíteni valakit?

Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 16:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%

Kíváncsi lennék, a válaszolók közül hányan lányok valójában.:)

Én még a szexmentes fétisemre sem találok ennyiért senkit.

2022. jan. 4. 17:02
 12/27 anonim ***** válasza:
83%
Ha tetszik a pasi és legalább egy 20 ezrest ajánl (vagy én mondom meg, hogy 20 ért szopom le) akkor én nem csinálok ügyet ebből. 10 perc szopás ennyit simán megér.
2022. jan. 4. 17:06
 13/27 anonim ***** válasza:
41%

Egyszer belementem együttlétbe, egy idősebb férfival, pénzért.

De ő hasonló összeget ajánlott, és adott is érte, mint amit te írtál, csak írj a végére még két nullát…

2022. jan. 4. 17:10
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

2 milliót????? Aranyból van a nunid, hogy ennyit adott? :D

2022. jan. 4. 17:11
 15/27 anonim ***** válasza:
71%

2.000.000 ft??

Persze 😂😂😂

2022. jan. 4. 17:12
 16/27 anonim ***** válasza:
28%
Nem. Max ha hozzácsapsz még két nullát.
2022. jan. 4. 17:12
 17/27 anonim ***** válasza:
68%
Külföldi milliárdos ad annyit, ezt a 13-as válaszra írom. De ahhoz csúcskategóriának kell lenni.
2022. jan. 4. 17:14
 18/27 anonim ***** válasza:
34%
20 ezer ft nem valami sok pénz, annyiért fix h nem, 100x annyiért már elképzelhető
2022. jan. 4. 17:19
 19/27 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
2022. jan. 4. 17:23
 20/27 anonim ***** válasza:
75%

Én egyszer csináltam a volt főnökömnek pénzért. 50 ezret ajánlott, végül 80 ezret adott. Diákmunkás voltam egy lángosozóban Balcsin, 16 éves. Folyamatosan utalgatott rá. Aztán utolsó nap hazautazásom előtt azt mondtam oké, leszopom, jól jön a pénz.... egyszer kibirom...többet úgy sem látom. Kb 180 centi, 150 kilós, 52 éves férfi. Ápolt,kedves,de nem vonzó...

Közben többször majdnem elhánytam magam 🤮🤢 hiába csuktam be a szemem és próbáltam másra gondolni.. borzasztó volt. A farkára szorította néha, főleg elélvezése előtt erősen a fejem és durván dugta a szám (vagy inkább a torkom sokszor..) majd megfulladtam, de lesz*arta, csak csinálta tovább. Gyakorlatilag a gyomromba élvezett... Mikor azt hittem végre kész, kihuzta a torkomból a farkát és iszonyatos mennyiségű sperma ömlött a számba, amit lenyeletett velem. A megállapodás arról szólt, hogy meztelenül szopom és a végén a mellemre élvez. Ehhez képest nagyon nem tartotta magát ehhez. Utána persze nem győzött bocsánatot kérni. Azt mondta annyira felizgattam, hogy teljesen elvesztette az önkontrollt. Ezért hozzátett még 30 ezret az 50 ezerhez.

Gyűlöltem magam utána, undorodtam kb minden pasitol hónapokig. Évek teltek el mire úgy tudtam újra élvezettel csinálni a páromnak az orális szexet, hogy nem volt problémam vele.

19L

2022. jan. 4. 17:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!