Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ideális péniszvastagság lányok?
Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 10:36
2/20 anonim válasza:
Nem szoktam méregetni igazából a pertnereim szerszámát, de szerintem ez is egyénfüggő. Ne legyen se túl vastag, se túl vékony.
4/20 A kérdező kommentje:
"Ne legyen se túl vastag, se túl vékony." Életemben ilyen hasznos választ nem kaptam még. Köszönöm.
2021. szept. 20. 10:41
6/20 anonim válasza:
Fogalmam sincs, nem tudom centire. Jó vaskos legyen, amit alig érek körbe marokkal.
7/20 A kérdező kommentje:
Az méregeti aki akarja.
Oké, és mekkora a markod?
2021. szept. 20. 10:44
8/20 anonim válasza:
Amikor már feszül a szám ha szopom akkor a jó.. minél vastagabb annál izgatobb látvány
9/20 anonim válasza:
Ez az örök téma. Sosem fogynak el a farokméregetők? Most komolyan,a pasikat jobban érdekli a f@sz,mint a nőket??
10/20 A kérdező kommentje:
Miért meglepő hogy egy kérdést tettem fel egy ilyen oldalon? Megfelelő kategóriába?
"Miért nem jön meg?" "Szerintetek terhes vagyok?" "Mit mutat a teszt?" Kérdésekkel mi van?:o
Híg folyás? Darabos folyás?xd Azok sem "jobbak".
2021. szept. 20. 11:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!