Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a she/her és a they/them stb instán?
Figyelt kérdés
Azért ebbe a kategóriába írom, mert feltételezem ilyesmihez lehet köze.2021. máj. 27. 22:28
11/15 anonim válasza:
Tanulj meg angolul, én is szarul tudok angolul, de ezeket az alap dolgokat mégus tudom.
12/15 anonim válasza:
Hiába ezek a hülyeségek, ettől még mindenki olyan nemű marad, mint amilyennek született. A nemváltoztatás biológialig lehetetlen. Aki átesik "nemváltoztató" műtéten az attól még biológiailag ugyanolyan nemű fog maradni, mint amilyennek született. Csak kettő nem létezik, a női és a férfi nem. Hiába próbálják az elmebetegek a biológiai törvényeket felülírni az ostoba ideológiájukkal, azok attól még nem fognak változni. Annak, hogy valaki az azonos neműekhez vonzódik semmi köze sincs ehhez.
13/15 A kérdező kommentje:
Tökéletesen tudok angolul, 0-24 angolul olvasok, és míg le nem diplomáztam az egyetemen is ilyen módon társalogtam külföldi csoporttársakkal.
Nem az angol tudásom hiánya miatt nem értettem, hogy miért írják ki ezeket.
"A mit jelent?" a kérdésemben nem a szavak jelentésére utal, hanem arra, hogy miért irogatják ki ezt emberek?
Ha ennyire tudatni akarja, hogy nő/férfi írja ki rendesen, ne azt, hogy hogyan hivatkozzam rá mikor beszélek róla. :)
A semleges nemet meg eleve nem értem... valaki vagy nő vagy férfi... logikus, lenne...
Na mindegy tényleg furcsa már a világ.
Köszönöm a válaszaitokat!
2021. máj. 28. 10:53
14/15 anonim válasza:
mert már nem menő a biológiai nemed. már a baromság a menő. :(
15/15 anonim válasza:
#9: pont nem érdekel, hogy mi mi a francnak gondolja magát, és, hogy a hálószobájában mi zajlik, de nehogymár elvárják tőlem, hogy ugyanolyan nőnek fogadjam el, csak azért, mert annak vallja magát. Ahol kuki van, az nem nő. Ennyi. Ha átműti magát, hormonokkal elcseszi a testét, attól még mindig nem lesz nő. A semleges nemek megy egyszerűen vicc kategória.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!