Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a she/her és a they/them stb instán?
Figyelt kérdés
Azért ebbe a kategóriába írom, mert feltételezem ilyesmihez lehet köze.2021. máj. 27. 22:28
1/15 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy mi a pronousuk (ha jól írtam), de a lényege annyi, hogy angolban ugye a nemek meg vannak különböztetve. A she/her az a női ő, a they/them az a semleges ő, amikor nem tudják pl egy társaságban a nemét valakinek akkor így utalnak rá, de a non-binary emberek is ezt használják. A he a másik (változatát nem tudom) az pedig a férfi ő. Lényegében ezt jelenti. Remélem valamennyire érthető voltam.
4/15 anonim válasza:
he/him = maszkulin személyes névmás
she/her = feminin személyes névmás
they/them = semleges személyes névmás
5/15 anonim válasza:
pontosítva:
he/him/his
she/her/her
they/them/their
(alapeset/tárgyeset/birtokos eset)
7/15 anonim válasza:
Azt jelenti hogy leszbiánok, vagy biszexek
8/15 anonim válasza:
Hányinger ez az egész, és még ezt akarják elfogadtatni most.
9/15 anonim válasza:
Tegnap 22:48, igaz, hogy többesszám, de akik semlegesen akarnak magukra hivatkozni ők ezt használják.
22:50, 22:52, mi a jó trágyadombra hordott lőtt macskalöncsös bajotok van azzal, ha valaki nem heterő vagy cisz nemű. Eskü, mint az ovodába.JaJ,a PeTi AzT mOnDtA, hOgY BuTa VaGyOk!!!!44!4
10/15 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy egy újabb elmebeteg identitászavaros kisebbség rá akarja erőltetni a baromságait a normális többségi társadalomra.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!