Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fogszabályzóval tudok majd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogszabályzóval tudok majd szopni? Nem fog beleakadni a pasiba?

Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 14:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
nem, mivel a fogszabályzó a fogaidon van, azokat meg ilyenkor úgysem használod :) akár vna fogszabályzód, akár nem, vigyázni kell arra hogy a fogaiddal ne okozz fájdalmat, úgyhogy mindegy, van e :)
2008. dec. 6. 14:40
 2/13 anonim ***** válasza:
45%

JÉ? Végre egy normális,értelmes lány! Látjátok csajok? Példát lehetne a kérdező lánytól venni! Mert ő még fogszabályzóval is szopni akar,de vannak olyan csajok,akik még szponi sem akarnak mert undorítónak találják.

Irigylem a párodat kedves kérdező!

2008. dec. 6. 14:42
 3/13 anonim ***** válasza:
32%

Kedves második válaszoló, te pl. ennél olyansmit, amit nagyon utálsz?! Mindenkinek más az ízlése, aki akarja, az kielégíti a párját szájjal, aki nem az nem. Gondolom amit úgymond "utálsz" vagy undorodsz tőle, te sem csinálod. Az más kérdés, hogy kinek mi a véleménye...

És kedves kérdező: Tudsz majd szopni, mert szopásnál nem kell használd a fogad, és így a fogszabályzó sem ér a péniszhez. Sok sikert! :)

2008. dec. 6. 16:33
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is volt fogszabim,és semmiben sem gátolt meg:D
2008. dec. 6. 16:42
 5/13 A kérdező kommentje:
ohh...köszike:)megnyugodtam:)
2008. dec. 6. 16:51
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Nah és mi a helyzet a fog belsejére felragasztott fogszabival? Szerintem azzal már nem lehet! :D
2008. dec. 6. 17:31
 7/13 anonim ***** válasza:
36%
mosolyogtam ezen a kérdésen egyet :)
2008. dec. 6. 18:51
 8/13 anonim ***** válasza:
7%
Sok köcsöb homokos leponzozó barom! A jó édes anyukátokat csesszétek meg!
2008. dec. 6. 19:51
 9/13 anonim ***** válasza:
18%
A lepontozóknak haljanak meg!
2008. dec. 6. 20:23
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
szia! nekem is volt szabim és semmi gond nem volt vele ilyen szituban, szal nyugi :)
2008. dec. 6. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!