Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogszabályzóval tudok majd szopni? Nem fog beleakadni a pasiba?
Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 14:23
1/13 anonim válasza:
nem, mivel a fogszabályzó a fogaidon van, azokat meg ilyenkor úgysem használod :) akár vna fogszabályzód, akár nem, vigyázni kell arra hogy a fogaiddal ne okozz fájdalmat, úgyhogy mindegy, van e :)
2/13 anonim válasza:
JÉ? Végre egy normális,értelmes lány! Látjátok csajok? Példát lehetne a kérdező lánytól venni! Mert ő még fogszabályzóval is szopni akar,de vannak olyan csajok,akik még szponi sem akarnak mert undorítónak találják.
Irigylem a párodat kedves kérdező!
3/13 anonim válasza:
Kedves második válaszoló, te pl. ennél olyansmit, amit nagyon utálsz?! Mindenkinek más az ízlése, aki akarja, az kielégíti a párját szájjal, aki nem az nem. Gondolom amit úgymond "utálsz" vagy undorodsz tőle, te sem csinálod. Az más kérdés, hogy kinek mi a véleménye...
És kedves kérdező: Tudsz majd szopni, mert szopásnál nem kell használd a fogad, és így a fogszabályzó sem ér a péniszhez. Sok sikert! :)
4/13 anonim válasza:
Nekem is volt fogszabim,és semmiben sem gátolt meg:D
5/13 A kérdező kommentje:
ohh...köszike:)megnyugodtam:)
2008. dec. 6. 16:51
6/13 anonim válasza:
Nah és mi a helyzet a fog belsejére felragasztott fogszabival? Szerintem azzal már nem lehet! :D
7/13 anonim válasza:
mosolyogtam ezen a kérdésen egyet :)
8/13 anonim válasza:
Sok köcsöb homokos leponzozó barom! A jó édes anyukátokat csesszétek meg!
10/13 anonim válasza:
szia! nekem is volt szabim és semmi gond nem volt vele ilyen szituban, szal nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!