Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásolja a menstruációt az esemény utáni tabletta?
Már nem azért de akik beveszik az esemény utánit miért nem olvasnak utána?
Itt a leggyakoribb kérdés esemény utáni témában, hogy bevétel után összevazarodhat-e a mensi. De egyébként is egy elég egyértelmű és köztudott információ róla.
Szóval még csak utána se kell olvasni, sőt, még a betegtájékoztatóval se kell babrálj, szimplán kérdés kiírás előtt megjelenik egy lista, hogy milyen kérdéseket tettek fel ilyen téma kapcsán... és láss csodát még ki se kell írd mert ugyanaz a kérdésed mint annak aki egy héttel ezelőtt szólalt fel a témában.
Kétségbe esett hölgyként a legelső dolgod a gyógyszer betegtájékoztatóját megnézni. Legalábbis ezt tették nagyszüleink amikor "kétségbe esetek" egy gyógyszer miatt, és megvoltak internet nélkül.
Tényleg nem kötekedni akartam, csak irritáló, hogy heti szinten írnak ki kérdést ugyanebben a témában ugyanolyan panasszal, mikor az általad kérdett információ köztudott. Én bármilyen köcsögnek is hangzik azt mondom, hogy aki ennyit nem tud a védekezésről az ne szexeljen. Vagy ha igen, akkor az első dolga az legyen, hogy utánaolvas miután megtörtént a baleset.
Egyébként a témaválasztás rész nem feltétlenül igaz. A kulcsszavaid között volt olyan megjelölve amit én követek, és emiatt dobta fel nekem a kérdésed. Nem azért mert ezt a témakört lapoznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!