Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Belegondoltok néha, hogy a pasik kiverhetik a facebook-on lévő képeitekre?
Figyelt kérdés
Még akár a teljesen felöltözött képekre is. Nem zavar titeket a gondolat, vagy akár örültök is neki.2020. dec. 27. 14:42
11/14 anonim válasza:
Itt a legtöbbeknek mondanám, hogy még ha teljesen fel is vagytok öltözve, azok az ismerősök, osztálytársak, munkatársak akiknek tetszetek, akkor is ki fogják verni a képeitekre.
És akár ismeretlenek is, ha a lány bármiféle magamutogatás nélkül is csinos, vonzó.
12/14 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem: ha feltettem egy (bármilyen) képet az internetre, akkor nem mindegy nekem, hogy valaki leköpdösi az ábrázatomat vagy kiveri rá??? Nagy valószínűséggel egyikről sem lesz konkrétan tudomásom, akkor meg nem mindegy?
Azt csinál amit akar, miközben bámulja,semmi közöm hozzá!
13/14 anonim válasza:
Rendszeresen visszahallom , hogy a kèpeimre verik, pedig nem látszik semmi, szinte csak a fejem, ha nem tudnám meg, hogy mit művelnek, nem zavarna. De így egy kicsit zavaró, mikor elmondják.
14/14 anonim válasza:
Szerintem ez semmivel sem másabb, mint hogyha rám gondolva veri ki otthon mondjuk valamelyik osztálytársam. Engem nem zavar, legyen az ő dolga. Nincs fent olyan képem, amelyik kirívó lenne, de ha valakinek bejövök, az akkor is ki fogja verni rám, ha egy képe sincs rólam. Azt nem tudom megtiltani, hogy ne gondoljon rám
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!