Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Belegondoltok néha,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Belegondoltok néha, hogy a pasik kiverhetik a facebook-on lévő képeitekre?

Figyelt kérdés
Még akár a teljesen felöltözött képekre is. Nem zavar titeket a gondolat, vagy akár örültök is neki.

2020. dec. 27. 14:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Nincs Facebook-om, de ezek után már nem is lesz.
2020. dec. 27. 14:45
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
De zavar és sajnos volt hogy visszahallottam ilyet hogy valaki rendszeresen élvezkedett a képemre, pedig nem teszek ki olyat ami okot adhatna rá. Mindössze egy kivágottabb nyári felső volt rajtam. Leszedtem az összes olyan képet ahol nem nyakig begombolkozva vagyok. Sok a gusztustalan perverz.
2020. dec. 27. 14:49
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Nem zavar

Már volt olyan, hogy instán egy idegen le is írta, hogy kiverte rám na az már úgy zavart... csinálja csak ne mondja meg

2020. dec. 27. 14:51
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
nincs fent semmi olyan kepem. tudom, sima arckepre is kiverhetik, sot volt mar pasim, aki megmondta, hogy erre maszturbalt.. ez van. nyilvan nem jo a tudat, hogy valami hulye felismerosom erre veri, de amig nem tudom, addig nem szoktam ezen gorcsolni, hogy mi van ha... annyira nem erdekel.
2020. dec. 27. 14:54
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Én eleve nem teszek fel semmilyen magánjellegű képet. Az egyetlen nyilvános kép rólam egy önéletrajz-képes igazolványkép. Aki ismer személyesen, az annyiból úgyis tudja, hogy én vagyok akit keres vagy sem, illetve tudja hogy milyen vagyok élőben. Idegeneknek pedig nem tárulkozom ki mert minek?
2020. dec. 27. 15:00
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem érdekel. Amíg hozzám nem közelít, csináljon, amit csak szeretne.
2020. dec. 27. 15:12
 7/14 anonim ***** válasza:
71%

Hála az égnek nem vagyok fenn a facebookon, és nincs is szándékomban.

Nagyon ritkán szoktam küldeni, vagy kitenni arc-nélküli képet, ahol lehet, hogy hiányos az öltözékem.

Egyáltalán nem érdekel, hogy ha valaki kiveri rá - ugyan mi közöm hozzá?

Soha nem fog felismerni, én sem tudok róla konkrétan; csak sejtem, hogy jó páran kiverték már.

2020. dec. 27. 15:22
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Jó, és akkor mi van, ha mégis ilyen történik? Arrafel, mert látom többen írták, hogy leszedték az olyan képeket, meg jó hogy nincs facebook emiatt..
2020. dec. 27. 15:41
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Ezt én sem értem. Miért gáz ez? Ha amúgy nem lép át egy határt. Engem büszkeséggel töltene el ha rám masztizna egy csaj.
2020. dec. 27. 18:07
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom hogy miért zavar ez bárkit, mikor úgyse tud róla, hogy tényleg veri-e rá valaki 🤷‍♂️
2020. dec. 27. 18:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!