Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 60-65 felettiek szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

60-65 felettiek szexuális életéről mit tudsz összességében elmondani? Fogyasztanak-e vágyfokozót?

Figyelt kérdés

Tudományos kutatást végzek, ahhoz szükségesek ezek az információk.

Mindenre kíváncsi vagyok, szeretném megismerni a témát, minden apró részletet kérlek ossz meg, amit időd enged. Kérlek írd le a korodat és a nemedet is válaszadásnál.

Kulcskérdéseim:

Mennyire aktívak?

Milyen problémáik vannak?

Miben látják a megoldást?

Használnak-e segédeszközöket?

Használnak-e bármilyen vágyfokozót, potencianövelőt?

Milyen a potenciájuk?

Hogy viszonyulnak a szexhez?

Köszönöm a segítséged!

2020. dec. 10. 16:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Honnan veszed, hogy egy kutatás csak úgy megtekinthető?

Vagy egyáltalán publikálni kell bármit is?

Az a baj, hogy ezekből a kérdésekből látszik, hogyha valaki seggbuta.... Olyan szintű a feltételezésed, hogy kb:

Holnap én is becsattogok a nasa-hoz és megérdeklődöm hol tart a legújabb űrkutató projekt, fekete lyuk projekt, vagy fegyver projekt, repülőhordozó projektje,

vagy a samsung legújabb csúcstelefonja... mivel készülnek vajon a népeknek,

Itt emberek olyan szinten vannak eltévedve, és olyan hangosan böfögik és kérik számon a hülyeségüket, hogy az valami hihetetlen.

2020. dec. 11. 11:58
 12/21 A kérdező kommentje:

Akkor nem tudományos kutatás.

Nagy ívben teszek arra, hogy mit böfögnek az egyetemeken.

2020. dec. 11. 12:03
 13/21 A kérdező kommentje:

Jár a buksi simi

Végre a nap okosságát meg tudtad mondani...

2020. dec. 11. 12:03
 14/21 anonim ***** válasza:
#: Nagyon igazad van!!
2020. dec. 11. 12:04
 15/21 anonim ***** válasza:

A NASA természettudományokkal foglalkozik, ami kicsit más tészta. Amúgy meg meg lehet szerintem tekinteni a kutatásait a megfelelő tudományos irodalomban, csak ehhez szakmabelinek kell lenni. Pl. végzett kutatást arról, hogy hogyan bírják az emberek az elszeparáltságot, a tartós magányt, és ez mostanában a járványhelyzet miatt elő is került.

De mindegy is, hiszen beismerted, hogy a tud. kut. szöveg csak kamu volt, szóval eddig tartott téged megcáfolni. Amúgy nem értem, miért kell ez a körítés, hiszen ez az oldal pont arra való, hogy anonim kérdezzünk. Nem kell azt hazudnod, hogy kutatást végzel, megkérdezheted, amire kíváncsi vagy anélkül is.

2020. dec. 11. 12:08
 16/21 A kérdező kommentje:

Aki az egyetemet felhozta:

Én is nagyon szívesen felvennék egyetemről érkezett embert, sőt bárcsak felvehetnék...

Egy gond van vele: teljesen alkalmatlan a melóra, amiről papírja van, hogy elméletileg ért hozzá...

De nem csak az alkalmatlan, aki onnan kijön, aki tanítja sem sokkal különb...

Ellegóznak ott bent, meleg van, több 100 ezres tandíj persze ketyeg, és elmalmoznak...

Persze használható gyakorlati tudástól fényévekre vannak, olyan szinten az alapokat karistolgatják a szakmámban, hogy elképed az ember....

Multinál nettó 300-al indítják őket aktatologatás szerű munkával.

Én 150-et sem adnék, sőt semennyit sem, mivel fél év kell, hogy használható szakembert csináljak valakiből, ha egyáltalán alkalmas rá, mert nem mindenki az... addig persze én sem tudok pénzt keresni, mivel az idő a tanításra megy el, így duplán minuszos a történet... arról nem is beszélve, hogy gondol egyet valaki, aztán önállósítja magát egyik napról a másikra...

Így egyedül dolgozok... És higyétek el, hogy átlagemberek adják a leghasznosabb válaszokat...

Bár nem muszáj... ha ettől jobban érzed magad, hiheted azt is, hogy erre hokizok, mit bánom én, csak elég legyen az offolásból, trollkodásból.

2020. dec. 11. 12:15
 17/21 A kérdező kommentje:
Ennyit ér kb. az egyetem... Egyre több és több szak egyre több diszfunkcionális embert bocsát ki, imádom, amikor valaki itt az ottani tudásra támaszkodik.
2020. dec. 11. 12:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Nos, a kérdés témájáról nem tudtunk meg sok mindent, rólad viszont egyre több minden derül ki :)

Sok egyetemen tanítanak sok felesleges dolgot, ez igaz. De egy kutatást, úgy, hogy az használható legyen, nem fogsz tudni összeállítani magadtól, és az utca embere se fog neked ebben segíteni. Előbb meg kell tanulni a statisztikát, meg kell tanulni, hogy működik a mintavételezés, hogy kell értelmezni az adatokat, és hogy kell korrelációkat nézni. Ehhez viszont kell az egyetem. Meg még sok minden másra is.

2020. dec. 11. 13:02
 19/21 A kérdező kommentje:

És ha nekem nincs szükségem azokra a hülyeségekre? Akkor mit fogsz csinálni? :D

2020. dec. 11. 13:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Én semmit. Nekem tökmindegy, hogy te hogyan alakítod az életed. Nem kell mindenkinek egyetemre menni, nem is mindenki alkalmas rá egyébként. Viszont ha nem ismered a tudományos módszertant, akkor például bajban leszel az álhírek kiszűrésekor. Meg ha kevés az információd, akkor sok dolog lesz, amit nem értesz majd meg a világból. Ezzel sincs baj, ha nincs erre igényed, csak az a gond, hogy ma mindenkit bombáz az információáradat, és mivel az álhírek kiszűrése egy külön készség, egyre több az egyre nagyobb hülyeségekben hívő ember.
2020. dec. 11. 13:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!